Årets bästa kampanj till Gran Canaria!

Boka golfresan före den 30 juni!

Gran Canaria har allt - stränderna, lyxhotellen, shopping, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Glöm ”Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

Till och med den 30 juni sparar ni upp till 3500 kr per person när ni bokar en veckoresa till Gran Canaria. Självklart ger vi dubbel rabatt till er som väljer att vara borta i två veckor!

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Baobab

Spara 3500:- per person/vecka

Många reser numera utomlands på semester och de flesta av oss har någon gång besökt Kanarieöarna. På listan över de populäraste resmålen ligger Gran Canaria oftast i topp. Ett resmål har inte så hög ranking år efter år om inte merparten väljer att åka tillbaka. Åker man tillbaka är det helt enkelt bra. Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, shopping, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Real Club de Golf, eller Bandama som den kallas, är Europas äldsta golfklubb utanför de brittiska öarna och grundades redan 1891. Golfen har funnits på ön länge, men det är nytillskott som Salobre, Anfi Tauro och Meloneras som lockar golfarna att återvända till denna härliga ö.

 

Läs mer om Meloneras Baobab


 

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Villa del Conde

Spara 3500:- per person/vecka

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna har det idealiska klimatet för de som vill spela golf under vintern och Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare. Det kanske inte är så förvånade att Villa del Conde, som bara ligger ett stenkast från sandstranden på Costa Meloneras, är ett av de mest omtyckta hotellen.

 

Läs mer om Meloneras Villa del Conde


 

SPANIEN, GRAN CANARIA

Maspalomas, Kumara Serenoa

Spara 2000:- per person/vecka

Maspalomas har en skön och avslappnad atmosfär och är mer känt för de böljande sanddynorna än ett pulserande nattliv. Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt inte långt från den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är en väl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

 

Läs mer om Maspalomas