Golf på Teneriffa

Intresset för att spela golf på Teneriffa har ökat stadigt år efter år. Ett härligt klimat och några fantastiskt vackert belägna golfbanor har starkt bidragit till detta. En golfresa till Teneriffa kommer inte att göra dig besviken.

Golf på Teneriffa är en njutining för alla sinnen. Den 3 718 meter höga vulkanen Teide vakar ständigt över detta underbara resmål. Teide är Spaniens högsta berg och delar Teneriffa i två tydliga delar. De flesta golfbanorna på Teneriffa är koncentrerade till den sydvästra delen av ön vid Costa Adeje och Los Cristianos.

Lite längre upp på Teneriffas västkust ligger den imponerande golfbanan Buenavista Golf. Här bor man på det charmerande 5-stjärniga hotellet Hacienda del Conde, som är ett ”vuxna endast” hotell.  Denna år efter år väldigt populära golfbana ligger vackert på en slänt ända ner till den mäktiga Atlanten. Buenavista Golf är byggd på något som tidigare var en bananplantage.

Den norra kusten består av mestadels klippor och även mindre stränder med svart lavasand. Dessa varvas med pittoreska byar och berg som stupar rakt ned i havet, som vid till exempel Los Gigantes. Detta är en annorlunda och mer outforskad del av Teneriffa.

Golfvärdar på Teneriffa

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Teneriffa.

Våra golfresmål på Teneriffa

Fr. 18.495 KR

Spanien, Teneriffa

Barcelo Tenerife

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Fr. 24.995 KR

Spanien, Teneriffa

Kryssning i Kanarieöarna och Madeira

Kombinationen kryssning och golf är det bästa av två världar. Tillsammans med MSC Cruises kan Golf Plaisir erbjuda denna unika golfkryssning till Kanarieöarna och Madeira ombord på kryssningsfartyget MSC Opera. Ombord på fartyget väntar en ny och bekymmersfri värld med dagliga upplevelser. Varje morgon vaknar man upp i en ny hamn och har möjlighet att delta i intressanta utflykter eller spela golf på välrenommerade banor. Under resan kommer man att besöka fyra golfbanor i på fyra öar i två olika länder.