Golf i Kalamata

Spela golf i Kalamata på en av Europas absolut bästa golf resorter. Inget krut har sparats på golfbanorna och upplevelsen. Hit återvänder våra gäster ofta för den ultimata golfresan.

En golfresa till Kalamata är en oförglömlig upplevelse. Förutom att området är världskänt för sina oliver så finns här förmodligen också en av Europas absolut bästa golfresort. Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger Costa Navarino Golf. Denna golfresort har två sanslöst fina golfbanor. The Dunes Course och The Bay Course. Golfbanorna och hotellen har fått mängder med utmärkelser. I golfsamanhang är IAGTO Awards ”Golf Resort of the Year 2017” nog det finast man kan få. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning där du kan spela golf i en fantastisk miljö och är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har!

Golfvärdar

På vår destination i Kalamata kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med golfvärdar.
Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Kalamata.

Våra golfresmål i Kalamata

Fr. 23.995 KR

Grekland, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina två sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning!