Villaitana

Villaitana

36 hål Nicklausdesign

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

Villaitana är i vårt tycke en av Europas mest moderna och bästa golfresorter. Direktflyg till Alicante och därifrån en kort transfer norrut längs kusten. Strax innan ankomst skymtar skylinen i Benidorm, inte helt olikt Dubai. Här i det behagliga golfklimatet på Costa Blanca ligger golfresorten Villaitana med allt vad man kan förvänta sig av ett 4-stjärnigt hotell. Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en medelhavsby med smala gator, torg, restauranger och barer. Utanför dörren finns dessutom en av kustens absolut bästa golfbanor, ritad av självaste Jack Nicklaus. Några kilometer bort ligger Benidorm med en ljuvlig strandpromenad där Medelhavets vågor rullar in. Restaurangerna är otaliga, shoppingen riklig och ett pulserande nattliv.

 

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyJa
Avstånd hotell-golf300 m
Avstånd flygplatsAlicante 50 km
ArrangemangTävlingar, middagsarrangemang, utflykter mm.
Tävlingar2 per vecka. Vinn presentkort värt 1 000:-

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 13.495:-

7 nätter i dubbelrum
7 frukostar och 5 middagar
5 st heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd och pro

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon25.6℃

Villaitana Golf

Fakta

Antal hål 36
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Campo Levante, Par 72 6576 6222 5777 5201 4687
Campo Poniente, Par 62 3674 3288 2860 2559
HCP-gräns 54
Drivingrange Ja
Bandesign Jack Nicklaus Design

Melia Villaitana Resort

Fräscht och trivsamt – Melia Villaitana är fantastiskt bra. De spanska arkitekterna Andres och Juan Carlos Piñeiro har utgått från flera av traktens traditionella byggnader och skapat en liten pittoresk spansk ort med kyrkan mitt i byn. Mitt emot kyrkan ligger den stora piazzan med flera restauranger och utservering. Anläggningen har två hotell och vi bor i det 4-stjärniga Melia Villaitana som ligger ett stenkast från det 5-stjärniga The Level at Melia Villaitana. Även om alla byggnader är kopior så skapas en mysig atmosfär och man känner direkt att man trivs på Villaitana. Allting ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. Rummen håller god 4-stjärnig standard och är på 28 kvm vilket är varken litet eller stort. Standardmässigt finns det mesta och vi har gratis wifi på rummet och även på delar av hotellområdet.

Det finns två stora poolområden var av en med konstgjord strand och flera områden där man i lugn och ro kan ligga och njuta av solen. Stora pooler betyder ofta att de inte är uppvärmda men Villaitana har en utomhuspool som är behagligt uppvärmd. Spa och gym ligger i en separat byggnad mellan hotellet och golfbanorna. Villaitana har flera restauranger men alla är inte öppna samtidigt och vissa utomhusrestauranger är bara öppna under sommaren. Utbudet av restauranger är dock enormt i Benidorm som på senare år fått en liten ansiktslyftning och ligger bara några minuter bort med taxi. På Villaitana finns alla faciliteter ni behöver för en lyckad vistelse och lite till – välkomna att se med egna ögon!

 

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeDirekt på banan, några kilometer från Benidorm.
Rum238.
FaciliteterUtomhuspool, Spa, restauranger och barer.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Gratis padel på Villaitana

Padel på Villaitana

På Villaitana finns det 6 padelbanor i anslutning till entrén till hotellområdet. Vår golfvärd på plats kan hjälpa till med bokning av speltider. Som Golf Plaisir-resenärer spelar ni gratis i mån av plats. Vi rekommenderar att ni tar med er egen utrustning. Anläggningen drivs av en extern entreprenör och Golf Plaisir tar inte ansvar för kvaliteten på uthyrningsutrustning och eventuell hyra av utrustning betalas av respektive spelare.

 

Benidorm Wellness Hotel Meliá Villaitana

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.