Golf på Mallorca

Golf på Mallorca har ökat i popularitet och attraherar fler och fler golfspelare från hela Europa. Vi svenskar har länge haft en förkärlek till ön i Medelhavet med dess läckra hotell, fina stränder, härliga natur och storstadspuls. Nu kan man även spela golf på drygt ett 20-tal golfbanor på ön.

Att spela golf på Mallorca ger dig många olika alternativ på golfbanor. Majoriteten av golfbanorna på Mallorca är koncentrerade runt Palma de Mallorca. Där hittar man golfbanor som till exempel Son Gual Golf, Puntiro Golf, Son Vida Golf och Son Antem Golf. Den senare erbjuder två fina 18-hålsbanor och ett mycket trevligt 5-stjärnigt hotell.

På den nordöstra delen av ön ligger också ett flertal trevliga golfbanor så som t.ex Alcanada Golf, Capdepera Golf och Pula Golf.

Mallorca är som de flesta vet mycket mer än bara golf. Kultur, natur, stränder och inte minst vackra Palma där du alltid kan hitta en mysig restaurang och avnjuta lokala tapas och lokalt vin.  Längs norra sidan av ön sträcker sig bergskedjan Tramuntana med otroligt vackra vyer, bra vandringsleder och mysiga byar. Eller varför inte besöka någon av Mallorcas många vingårdar? Här på ön finns ett flertal sådana och inte minst Spaniens tredje äldsta vingård – Bodega Ribas. Tveka inte att boka en golfresa till Mallorca om du ännu inte har besökt ön.

Golfvärdar på våra golfdestinationer på Mallorca

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Mallorca.

Våra  golfresmål på Mallorca