Vinterresor med Golf Plaisir

Vinterresor

Hos Golf Plaisir finns ett omfattande utbud av vinterresor där du kan uppleva sommarvärme, njuta av sol och fantastisk golf mitt i vår mörkaste vinterperiod. Vårt breda utbud av resmål gör det möjligt för dig att hitta en plats som passar just dina önskemål och behov. Med hjälp av vår ortspersonal på resmålet kan du fokusera på att spela golf och bara njuta av tillvaron.

Fr. 19.995 KR

Förenade Arabemiraten, Ras al-Khaimah

Al Hamra

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!

Dominikanska Republiken, Punta Cana

Bavaro Golf

De milslånga kritvita sandstränder är verkligen fantastiska och golfbanorna ligger på rad som ett pärlband i turistparadiset Punta Cana. Det är en av de absolut populäraste badorterna i Karibien och har mycket av det som man förknippar med en drömsemester till Karibiens övärld. Här finns palmerna, värmen, stränderna, paraplydrinkarna, lyxhotellen och givetvis golfbanorna.

Fr. 19.995 KR

Spanien, Teneriffa

Barcelo Tenerife

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Fr. 23.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna har det idealiska klimatet för de som vill spela golf under vintern och Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare.

Fr. 20.495 KR

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

Fr. 16.495 KR

Portugal, Madeira

Santo da Serra

Madeira har länge varit ett favoritresmål för många skandinaver, denna gröna och otroligt vackra ö en bra bit ut i Atlanten lockar många turister till att utforska den dramatiska naturen, eller bara njuta av det behagliga klimatet året runt.