Vinterresor med Golf Plaisir

Vinterresor

Hos Golf Plaisir finns ett omfattande utbud av vinterresor där du kan uppleva sommarvärme, njuta av sol och fantastisk golf mitt i vår mörkaste vinterperiod. Vårt breda utbud av resmål gör det möjligt för dig att hitta en plats som passar just dina önskemål och behov. Med hjälp av vår ortspersonal på resmålet kan du fokusera på att spela golf och bara njuta av tillvaron.

Fr. 23.495 KR

Spanien, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna har det idealiska klimatet för de som vill spela golf under vintern och Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare.

Fr. 19.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

Fr. 15.995 KR

Portugal, Madeira

Santo da Serra

Madeira har länge varit ett favoritresmål för många skandinaver, denna gröna och otroligt vackra ö en bra bit ut i Atlanten lockar många turister till att utforska den dramatiska naturen, eller bara njuta av det behagliga klimatet året runt.

Fr. 29.995 KR

Sydafrika, Kapstaden

Stellenbosch

En golfresa till Sydafrika är något utöver det vanliga och det är ofta högt upp på önskelistor om resor. Många av de som åker till Sydafrika för första gången väljer att åka till området runt Kapstaden. Det finns gott om golfbanor men även vingårdar och fantastisk natur.

Fr. 43.495 KR

Sydafrika, Kapstaden

Stellenbosch med Safari

Golfare förknippar vanligtvis Sydafrika med fantastiska golfbanor, men för många är det även mycket annat som lockar och en viktig komponent är safari. Har man inte tidigare varit på safari så blir det givetvis ytterligare en dimension på de upplevelser som man kommer hem med från en resa till Kapstaden.