Golf på Kreta

Spela golf på Kreta i ett perfekt klimat, med underbara stränder, fantastisk mat, hänförande vacker natur, intressant historia och vänliga människor.

Golf på Kreta? Kanske inte det mest självklara alternativet men ett golfresmål som med all säkerhet kan bli en mycket positiv överraskning för dig som väljer Kreta för nästa golfresa. På den västra delen av ön, i bergen ovanför Hersonissos, ligger öns enda 18-håls golfbana Crete Golf. Crete Golf är magiskt vacker och layouten och karaktären är en variation av lummig parkgolf och karga raviner. Finishen är av högsta klass och vyerna är bedårande. Kreta är Greklands största ö och den mest populära bland de hundratusentals turister som årligen besöker den grekiska övärlden. Härliga stränder och vacker natur tillsammans med en mycket intressant historia gör Kreta så populärt.

Golfvärdar från Golf Plaisir

På Kreta kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med golfvärdar. Vi finns på plats för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Kreta.

Våra golfresmål på Kreta

Fr. 17.495 KR

Grekland, Kreta

Crete Golf

Greklands största ö är den sydligast belägna och den mest populära bland de hundratusentals turister som årligen besöker den grekiska övärlden. Här ligger även en komplett och utsökt golfanläggning, Crete Golf Resort, med en härlig golfbana med fantastiska vyer och ett mycket läckert golfhotell direkt vid banan!