Allt om din resa

Inför en resa kan det vara en hel del att tänka på. Här kan du ta del av det mesta som är bra att veta, såväl inför som under själva resan.

Informationen är uppdelad i olika kategorier som du finner till vänster. Under respektive kategori finns ett antal länkar. Klicka på dessa för att snabbt navigera bland informationen.  Innan du bokar din resa är du viktigt att du tar del av våra resevillkor och all annan viktig information om ditt resmål och vad som ingår. Om du inte hittar svaret på din fråga här, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Förändringar som ligger utanför vår eller våra leverantörers kontroll kan tillkomma. Antal resenärer som reser till ett specifikt resmål en speciell avgång kan variera. Vissa resmål och avgångar kan kräva ett minimiantal (10 st) av gäster för att den ska genomföras. På golfplaisir.se finns alltid den mest aktuella informationen.

Vi rekommenderar att ni återvänder till denna sida strax innan avresa för att se om någon viktig information har ändrats.

Allt om din resa

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.