Golf i Hurghada

Spela golf i Hurghada på en golfresort i bästa Arizona-style! Hurghada är ett golfparadis som har allt, inklusive fantastiska snorkelvatten och ett härligt och solsäkert klimat.

För den som vill spela golf i Hurghada så finns det ett kluster av golfbanor att välja på. Det är oftast hit eller till Sharm El Sheikh som de flesta skandinaviska turister åker när de ska spela golf i Egypten. Hurghada har ett perfekt klimat som vinterresmål och golf i kombination med bra boende, närhet till stranden och Röda Havet, högklassig service och ofta all-inclusive som gör att det är lätt att trivas här. I området finns flertalet olika golfbanor som t.ex Madinat Makadi Golf, El Gouna Golf, Soma Bay Golf, Steigenberger Golf.

Golfvärdar från Golf Plaisir

I Hurghada kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med golfvärdar. Vi finns på plats för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Hurghada.

Våra golfresmål i Hurghada

Egypten, Hurghada

Soma Bay Golf

För de som värmesäkra vinterns golfresa så är Soma Bay Golf söder om Hurghada ett perfekt alternativ. Här får man även lyxigt boende med golf samtidigt som man har närheten till Röda havets kristallklara vatten.