Golf på Södra Mauritius

Så gott som all golf på södra Mauritius är belägen längs de fantastiskt vackra kusterna, med sitt turkosbå hav och kritvita stränder. Den södra delen är mindre exploaterad och här finns färre hotell än på den norra sidan. Flera av de härliga stränder är dessutom i det närmaste folktomma.

Två turistbanor dominerar den södra delen av ön, Heritage Golf och Paradis Hotel & Golf, som båda ligger vid kusten. Det är inte mer än 30 minuter mellan banorna och de kompletterar varandra bra. Heritage Golf har varit värd till den årliga Europatourtävlingen på Mauritius och är designad av Peter Matkovich. Golfbanan öppnade 2004 och hör till Heritage Awali och Le Telfair som är två högklassiga hotellanläggningar. Förutom mästerskapsbanan har Heritage Golf även en 9-hålsbana.

Närmaste ort heter Bel Ombre och här är de stora sevärdheterna naturen, snorkling och djuphavsfiske. Paradis Golf öppnade 1992 och är en av de äldsta, modernt byggda, golfbanorna på ön. Den allra äldsta golfbanan på Mauritius är The Mauritius Gymkhana Club som härstammar redan från 1844 och kvalificerar sig som en av de äldsta golfbanorna i världen. Paradis Golf har några riktigt vassa hål längs havet. Namnet Paradis stämmer till stor del då platsen är en av de allra vackraste på ön med ett fantastiskt berg i bakgrunden som verkligen ger en paradiskänsla. Avalon Golf Estate är ett av de senaste tillskotten på den södra delen av ön. Den är något så ovanligt som en högklassig golfbana mitt i landet. Platsen kan tyckas ovanlig men är ändå strategisk då man kan nå golfbanan relativt snabbt och lätt från mer eller mindre hela ön. Golf på Mauritius är golf i paradiset…

Golfvärd på Mauritius

På Mauritius kan du alltid njuta av vår service med golfvärd. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till denna underbara ö.

Våra golfresmål på Södra Mauritius

Fr. 36.995 KR

Mauritius, Södra Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset!