Storstad

Storstad

Självklart spelar vi golf även på storstadsresor men vi väldigt nära en stor stad. När du inte spelar golf är stan inte längre bort än att du kan ta dig dit med taxi, eller transfer som ibland erbjuds av hotellet, och flanera på gator och torg.

Förenade Arabemiraten, Ras al-Khaimah

Al Hamra Marjan Island

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!

Förenade Arabemiraten, Abu Dhabi

Al Ain

Al Ain är beläget i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, i det närmaste okänt för gemene man. Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar härlig golf i solen på den mycket fina golfbanan Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.

Portugal,

Quinta da Marinha

Till Cascais och Estoril utanför Lissabon har folk åkt för att koppla av och roa sig ända sedan sekelskiftet. Kombinationen av Estorils lyxiga elegans med pampiga hus och det berömda kasinot hopvuxet med den gamla fiskebyn Cascais är verkligen lyckad.

Fr. 15.495 KR

Spanien, Alicante

Villaitana

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.