Nuevo Portil

Nuevo Portil

Ett spännande golfparadis!

Välkomna till golfparadiset på Costa de la Luz. Nuevo Portil är ett av våra mest prisvärda resmål med förstklassigt boende på golfbanan, semi all-inclusive och heldagsgreenfee. Närheten till sandstranden gör vistelsen extra härlig.

Den spanska Atlantkusten, området mellan Gibraltar och den portugisiska gränsen, har etablerat sig som en ny favorit på skandinavernas golfresekarta. Den vackra orörda naturen och det lugnare tempot som råder på Costa de la Luz verkar passa oss rätt bra. Nuevo Portil och El Rompido är belägna enbart några kilometer ifrån varandra i samma miljö och liknande omgivningar, men ändå väldigt olika. 4-stjärniga Nuevo Portil är ett litet och mysigt golfhotell med endast 69 rum och en personlig atmosfär. Fritt spel på den egna golfbanan som ligger rakt utanför ditt fönster.

Fakta

Golfvärd Ja
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd flygplats 110 km
Närmaste stad Huelva, 18 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 16.495:-

7 nätter i dubbelrum
7 frukostar och 6 middagar
semi all-inclusive*
6 heldagsgreenfees
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

*Semi-all-inclusive
I resans pris ingår ett urval av drycker till middagen och i baren mellan klockan 17:00-22:00.

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon25℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portils golfbana bjuder, likt anläggningen i övrigt, på en stressfri och avkopplande upplevelse. Banan har självklart sina svårigheter och utmaningar, men passar de flesta golfare oberoende av handicapnivå. Det är 18 hål parkgolf i sydeuropeisk stil i mjukt kuperad terräng med många vackra pinjeträd längs fairways. Tidvis går hålen i smalare passager mellan villor och radhus där det gäller att fokusera på god spelstrategi och slå raka slag för att hålla sig på fairway. Dessa smalare sekvenser varieras med öppnare ytor där det går bra att ta fram drivern och här är det också lättare att reparera eventuella misstag från tee. Banans många doglegs ger den långtslående spelaren möjligheten att chansa från tee och några av par 4-hålen går att nå med en lång och modig drive. Tuffaste hålet är nog hål nummer ett. Ett par 5-hål som i och för sig är ganska brett, men det är också banans längsta och har en svårprickad ö-green med ett lurigt vattenhinder framför.  Klarar du av det svåra första hålet  kommer belöning direkt i form av ett kort trevlig par 3. Även de andra två par 5-hålen sticker ut som lite tuffare med en stor damm på det elfte hålet som fångar många inspel och ett lurigt utslag med en svårträffad landningsyta på det långa femtonde hålet. Båda dessa hål följs dock av korta par 4:or där man kan andas ut igen.

Klubbhuset är inrymt i hotellets huvudbyggnad och du har shop och caddiemaster praktisk placerade i bottenplan. Drivingrange, och ett mindre övningsområde ligger tvärs över gatan.

 

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, 5841 5528 5099 4904
Drivingrange Utslag från gräs
Bandesign Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil

Nuevo Portil är inte ett hotell stöpt i samma standardform som så många andra golfhotell i Spanien och Portugal. Såväl arkitektur, stil och miljö är lite säregen. När man ser huvudbyggnaden från utsidan går tankarna snarare till ett Manor house i Louisiana än ett golfhotell i Andalusien. Hotellet består av två separata byggnader. I ena byggnaden ligger rummen med utsikt över poolen eller golfbanan. Rummen är rymliga och trevliga med traditionell inredning med balkong eller markterrass.

I den andra byggnaden ligger reception, bar, restaurang,  gym och ”klubbhus”. Allting är lättillgängligt, nära och enkelt. Huvudbyggnaden har en familjär touch och med lite ”hemma hos-känsla”. Baren är ditt tillfälliga vardagsrum och terrassen är din tillfälliga altan. Personalen är vänlig och serviceminded. För att du fullt ut skall kunna koppla av och njuta har vi på Nuevo Portil ett anpassat koncept med ”semi-all-inclusive” där drycker ingår under eftermiddagar och kvällar (17.00 – 23.00), såväl i baren som till middagen i matsalen. Restaurangen serverar en trerättersmeny där du själv väljer förrätt, varmrätt och dessert. Du har fyra olika alternativ att välja på. Det är olika menyer vid varje middagstillfälle.

I huvudbyggnaden finns även ett mindre gym och en liten spa-avdelning med bastu och ångbastu.

Nuevo Portil är ett av spanjorernas och portugisernas semesterparadis. Hit åker de för att få njuta av sol och bad. Det finns ett trevligt litet poolområde intill huvudbyggnaden och 18:e greenen. På andra sidan landsvägen, mindre än 100 meter från hotellet ligger havet och en lång sandstrand. Det är ett paradis även för gäster som inte spelar golf.

Här finns en trevlig gångväg in till byn Nuevo Portil som ligger på promenadavstånd.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Direkt vid klubbhuset på Nuevo Portil.
Rum 69. Alla rum med AC, minibar och hårtork mm.
Faciliteter Utomhuspool, gym, restaurang, bar.
Wifi På hotellet finns trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.