Golf på Fuerteventura

Golf på Fuerteventura har länge varit en specialitet för Golf Plaisir. Vi har under flera år samarbetat med alla tre golfbanorna på Fuerteventura.

När du spelar golf på Fuerteventura är den storslagna naturen och havet i högsta grad närvarande. Fuerteventura är den näst största ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna. Den är ca 100 kilometer lång och 31 kilometer på det bredaste stället och har de längsta stränderna av alla öar i arkipelagen. Två av golfbanorna här, Salinas Golf och Fuerteventura Golf, ligger vid Caleta de Fuste. Caleta de Fuste är ett turistområde lite söder om flygplatsen där ett flertal större hotellanläggningar ligger direkt vid stranden och golfbanorna ligger.

Fuerteventura har gott om stränder, men inga är så fina som de i Jandia längst ner på den södra spetsen av ön. De milslånga stränderna och den avslappnande atmosfären har länge attraherat turister med fokus på sol och bad.  Jandia har sedan länge varit ett paradis för surfare och soldyrkare. Fler och fler golfare hittar nu hit för att njuta av sol, bad, högklassigt all inclusive-boende och öns mest spännande bana. En golfsemester på Jandia Golf präglas av avkoppling med trevliga rundor på den vackra banan och härliga eftermiddagar på stranden eller vid poolen.

Golfvärdar på Fuerteventura

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Fuerteventura.

Våra golfresmål på Fuerteventura