Enkelrum

Perfekt för dig som väljer att resa ensam, kompisgäng, eller bekanta som reser tillsammans. Enkelrummet ger möjligheten att njuta av sin egen tid och reflektera utan att bli störd. Det är en plats där man kan vara sig själv och samla energi efter en dag med golf och upplevelser. Det ger utrymme för personlig avkoppling, meditation och kontemplation, vilket kan vara gynnsamt för mental hälsa och välbefinnande. Social gemenskap är för det mesta väldigt trevligt, men när man reser ensam kan det också vara ganska påfrestande och man vill kunna snarka ifred, utan att behöva lyssna på kommentarer om det dagen därpå. Hur många resor har du avstått att följa med på därför att tillägget för enkelrum varit alldeles för högt? Tänk om det fanns en lösning på det.

Här listar vi våra resmål och hotell där vi erbjuder enkelrum för nästan inget tillägg alls. Mer prisvärt kan det inte bli!

SPANIEN, TENERIFFA, BUENAVISTA

Melia Hacienda del Conde Hotel

Enkelrum för bara en krona 29/10-5/11 och 31/3-7/4!

Melia Hacienda del Conde Hotel är ett mycket bra lyxhotell med utsikt över golfbanan och havet. Hotellet ligger vid det tredje hålet, vilket är den högsta punkten på golfbanan, endast några minuters promenad från klubbhuset.

 

Läs om våra resor till Buenavista

 

TUNISIEN, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Sindbad Hotel

Enkelrum för bara en krona under höst och vår!

Sindbad är ett 5-stjärnigt beachhotell som är oerhört populärt. Detta privatägda hotell är ett relativt litet och hör inte till någon internationell hotellkedja. Det faktum att ägaren Phillippe är till hälften svensk och tunisisk är en garanti för att de har både förståelse och kunskap om vad Nordiska gäster har för krav och förväntningar.

 

Läs om våra resor till Citrus Golf

 

TUNISIEN, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Hotel Sentido Phenicia

Enkelrum för bara en krona i november!

Phenicia är ett klassisk 4-stjärnigt badhotell och skulle förmodligen ha väldig få golfande gäster om inte hotellet också var delägare i golfklubben. När man stiger in genom hotellentrén så är man i huvudbyggnaden där man finner merparten av rummen och även faciliteterna. Det finns även boende i några låga nästan halvmånesliknade byggnader och även två poolområden framför hotellet innan man kommer till stranden. Hammamet är känt för sina fina stränder och Phenicias strand är inget undantag.

 

Läs om våra resor till Citrus Golf

 

SPANIEN, COSTA DE LA LUZ, FAIRPLAY

Fairplay Golf & Spa Resort

Enkelrum för bara en krona 18-25 november!

Både hotell och golfbana genomgick en större renovering för ett antal år sedan. När man kommer in genom hotellets entré, möts man av en stor luftig reception. Den känns varm och inbjudande med sina panoramafönster ut över La Janda-dalen som har något så udda som enorma risfält. På våningen under receptionen ligger en stor spaavdelning som delar dessa vyer. Standardrummen ”Double Superior” är på 36 m², alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär, bäst beskriven som ”diskret lyx”.

 

Läs om våra resor till Fairplay