Enkelrum

Perfekt för dig som väljer att resa ensam, kompisgäng, eller bekanta som reser tillsammans. Enkelrummet ger möjligheten att njuta av sin egen tid och reflektera utan att bli störd. Det är en plats där man kan vara sig själv och samla energi efter en dag med golf och upplevelser. Det ger utrymme för personlig avkoppling, meditation och kontemplation, vilket kan vara gynnsamt för mental hälsa och välbefinnande. Social gemenskap är för det mesta väldigt trevligt, men när man reser ensam kan det också vara ganska påfrestande och man vill kunna snarka ifred, utan att behöva lyssna på kommentarer om det dagen därpå. Hur många resor har du avstått att följa med på därför att tillägget för enkelrum varit alldeles för högt? Tänk om det fanns en lösning på det.

Här listar vi våra resmål och hotell där vi erbjuder enkelrum för nästan inget tillägg alls. Mer prisvärt kan det inte bli!

SPANIEN, TENERIFFA, BUENAVISTA

Melia Hacienda del Conde Hotel

Enkelrum för bara en krona 31/3-7/4!

Melia Hacienda del Conde Hotel är ett mycket bra lyxhotell med utsikt över golfbanan och havet. Hotellet ligger vid det tredje hålet, vilket är den högsta punkten på golfbanan, endast några minuters promenad från klubbhuset.

 

Läs om våra resor till Buenavista