Golf i Rom

Golf i Rom är någonting helt annorlunda. Här kan du spela någon av de många golfbanorna under dagtid. På kvällarna finns det en uppsjö av kultur, restauranger, barer och nöjen att njuta av.

Du som ska spela golf i Rom har mycket att välja på. Här finns något för alla smaker. Aquasanta Golf är en av Italiens allra första golfbanor och ligger tillgängligt innanför den ringled som omger staden. Här finns också den populära 27-hålsanläggningen Parco de Medici Golf som dessutom ligger nära Leonardo de Vinci-flygplatsen. Mycket smidigt för den som vill åka på en veckoresa eller golfweekend till Rom, denna underbara världsstad. Andra populära golfbanor är Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale och Marco Simone Golf. År 2023 är ett stort år för Roms golf, då spelas nämligen Ryder Cup på Marco Simone och alla världsstjärnorna kommer att vara på plats. Golf Plaisir har genom åren skickat 1000-tals spelsugna golfare till Rom, i och med att vi hade vår första golfresa till Rom redan 1998.

Kulturen i Rom är ett kapitel för sig. Här kan du uppleva Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi och en mängd andra sevärdheter. Varför inte kombinera golf och kultur när du besöker Rom?

Golfvärdar

I Rom kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa när du spelar golf i Rom.

Våra golfresor till Rom