Våra erbjudanden

Här ser du alla våra aktuella kampanjer. Dessutom finns möjligheten att boka billiga flygstolar och kompletta prissänkta golfresor. Boka redan idag då platstillgången är begränsad.

Kampanj till Fuerteventura

På Fuerteventura skiner solen över stränderna och den fina golfbanan. Boendet ligger vid havet på promenadavstånd till den mysiga byn Caleta de Fuste. Fram till den 7 juli erbjuder vi 1000 kr i rabatt per person och vecka på Elba Sara Hotel. Passa på att boka din 7- eller 14-dagarsresa till Fuerteventura innan dess!

Läs mer om Caleta de Fuste

 

Kampanj till Gran Canaria

Gran Canaria har allt – stränderna, lyxhotellen, shopping, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Glöm ”Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då. Till och med den 30 juni sparar ni upp till 3500 kr per person när ni bokar en veckoresa till Gran Canaria. Självklart ger vi dubbel rabatt till er som väljer att vara borta i två veckor!

Läs mer om kampanjen

 

Prissänkta resor

Här har vi samlat alla våra prissänkta resor. Här finns möjlighet att fynda Golf Plaisirs veckoresor för dig som är flexibel med när och var din golfresa går. De flesta prissänkta resorna har avgång inom den närmaste tiden, men du kan också hitta resor med avresedatum om ett par månader. Sidan uppdateras löpande så kom hit ofta och hitta din golfresa till fyndpris.

Se alla prissänkta golfresor

 

Enkelrum för bara en krona

Perfekt för dig som väljer att resa ensam, för vänner eller bekanta som reser tillsammans. Enkelrummet erbjuder möjligheten att njuta av din egen tid och reflektera utan att bli störd. Det är en plats där du kan vara dig själv och samla energi efter en dag av golf och äventyr. Det ger utrymme för personlig avslappning, meditation och reflektion, vilket kan vara till nytta för mental hälsa och välbefinnande. Umgänget är för det mesta väldigt trevligt, men när man reser ensam kan det också vara ganska påträngande, och man vill kunna snarka i lugn och ro, utan att behöva höra kommentarer om det dagen efter. Hur många resor har du missat att vara med på grund av att pristillägget för enkelrum varit alldeles för högt? Tänk om det fanns en lösning på det.

Se alla erbjudanden för enkelrum här