Golf i Lissabon

För den som vill spela golf i Lissabon med omnejd så finns det en uppsjö av olika golfbanor i toppklass. Lissabon är för många ett självklart val när det gäller golfsemester och har ett milt golfklimat nästan året runt.

Golf i Lissabon är fantastiskt! En av de bäst rankade golfbanorna kring Lissabon är den relativt nya golfbanan West Cliffs Golf, som ligger granne med Praia D’El Rey Golf, Royal Obidos Golf och Bom Sucesso Golf. Alla dessa golfbanor ligger i ett kluster strax norr om Lissabon. Annars är Oitavos Dunes Golf Club och Troia Golf även högt uppe både på Portugals egna rankinglistor för golfbanor men även internationellt. Lissabon är en etablerad turiststad och har mycket att erbjuda för den som vill ta en paus från golfen och njuta av både mat och kultur. Lissabons statskärna har fräschats upp och det finns även flera nya trendiga områden längs vattnet. Det vimlar av caféer, barer och intressanta restauranger som blandar traditionella portugisiska maträtter med moderna råvaror. Strax utanför Lissabon ligger trevliga förstäder så som Cascais och Estoril där man kan flanera längs strandpromenaden. Setubal och Sesimbra är också atrevlig mindre kuststäder med ett bra restaurangliv och närheten till flera golfbanor så som Montado Golf, Quinta do Peru  Golf och 36-hålsanläggningen Aroeira Golf.

Golfvärdar på våra golfdestinationer i Lissabon

På våra destinationer i Lissabon kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Kanske vill du ha tips på en trevlig restaurang för en speciell middag? Eller få tips om hur man på enklaste sätt tar sig till något shoppingcenter? Välj själv om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Lissabon.

Våra golfresmål i Lissabon

Fr. 15.495 KR

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är nu 10 år sedan och nu kommer den uppgradering som vi väntat på med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.