Golf i Algarve

När du åker på en golfresa och spelar golf i Algarve har du många bra golfbanor att välja på. Klimatet på Algarve är milt året runt och härligt för soltörstande skandinaver.

Golf i Algarve betyder valmöjligheter då det inte är långt mellan de olika golfbanorna. Det är även här som många av Portugals bästa golfbanor ligger. Hjärtat av golfkusten eller Algarve är Vilamoura som har några riktigt vassa golfbanor. Portuguese Open har spelats på både Victoria Golf och Old Course Vilamoura. Dessa två golfbanor kompletteras av flera riktigt bra banor så som Vila Sol Golf och Millennium Golf. Nu består Algarve inte bara av Vilamoura utan det är ett 30-tal golfbanor längs kusten. Portugals bäst rankade golfbana ligger också här – Jack Nicklaus mästerverk Monte Rei Golf. Det är förutom ett pärlband av golfbanor och flera trevliga kuststäder på Algarve som är värda att besök så som Portimão, Lagos och storstaden Faro.

Ska man spela golf på Algarve så är det på Faros flygplats som man landar. Det som delvis präglar golfen på Algarvekusten är variationen rörande golfresorter, här finns alla typer av greenfeebanor från det lite billigare till riktigt dyrt. Samma sak gäller boendet där man ofta kan välja mellan lägenhetsboende i Long Stay-form eller hotellboende i olika prisklasser. Det finns ett Algarve för alla.

Golfvärdar i Algarve

På våra destinationer i Algarve kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Algarve.

Våra golfresmål i Algarve

Fr. 15.995 KR

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort är beläget i mycket populära Vilamoura på soldränkta Algarvekusten. Här erbjuds en perfekt golfresort med mycket bra boende direkt vid en härligt grönskande 27-hålsbana i lugn och avkopplande miljö.