Golf i Ras al-Khaimah

Ras Al Khaimah är den perfekta destinationen för oss svenskar. Här hittar du fantastiska stränder med vit sand och en underbar golfanläggning i form av Al Hamra.

Ras al Khaimah är ett av sju emirater i Förenade Arabemiraterna, vars mest kända emirat är Dubai. Förenade Arabemiraterna har alltid varit ett idealiskt och populärt resmål tack vare dess plats, klimat och vänliga befolkning. Det ligger strategiskt längs den gamla handelsvägen från Europa till Fjärran Östern.

I RAK, som Ras al Khaimah populärt kallas, finns en 40 kilometer lång kustlinje längs Persiska viken och Hajarbergen, som stiger till en höjd av 1900 meter. Klimatet är rejält varmt på sommaren och mycket behagligt under vintermånaderna. Vintertemperaturen är perfekt för både golf och en eftermiddag på stranden.

Golfvärdar i Ras al-Khaimah

På vårt resmål i Ras al-Khaimah kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Ras al-Khaimah.


Att göra i Förenade Arabemiraten

UAE är så mycket mer än Dubai. Aldrig mer än två timmars resa från Dubai finns sex andra emirat att upptäcka. Följ med till den minst lika futuristiska huvudstaden Abu Dhabi. Vandra längs Fujairahs kritvita paradisstränder. Fascineras av Ras Al Khaimahs 7 000-åriga historia och majestätiska bergskedjor. Besök Sharjah, landets kulturella centrum, med sina många muséer och orientaliska sevärdheter. Eller insup den lugna atmosfären i charmiga Ajman och Umm al-Qaywayn.

Läs mer om allt som finns att göra i Förenade Arabemiraten på Visit UAEs hemsida.

Våra golfresmål i Ras al-Khaimah

Fr. 19.995 KR

Förenade Arabemiraten, Ras al-Khaimah

Al Hamra

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!