Specialresor

Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Fr. 35.995 KR

Mauritius, Södra Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset!

Fr. 42.995 KR

Sydafrika, Garden Route

Nyårsresa till Sydafrika

Vi har glädjen att erbjuda en riktigt härlig golfresa till Sydafrika över nyår. Resan tar sin start i Western Cape på klassiska Erinvale som bjuder på avkoppling, golf och besök hos vinproducenten Vergelegen Winery. Nyårshelgen spenderas på Gondwana Game Reserve och bjuder på safari i en underbar miljö och på självaste nyårsaftonen blir det middag under bar himmel ute på savannen.

Fr. 6.495 KR

Spanien, Fuerteventura

Playitas

Vi är mycket glada att kunna erbjuda sommarresor under 2019 till härliga Playitas på Fuerteventura. Dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris och med helt obegränsad greenfee i priset. Spela hur mycket golf du vill i solen och värmen! Playitas är främst känt som en utmärkt anläggning för den som gillar att träna olika sporter men är också väldigt populärt bland barnfamiljer.

Fr. 24.995 KR

Sydafrika, Johannesburg

Sun City

Lyxiga Sun City har mycket mer att erbjuda än det berömda casinot.  Staden är kanske inte exakt vad man förväntar sig när man reser till Afrika, men här har du verkligen möjlighet att njuta av lyxliv och du kommer definitivt få en golfupplevelse för livet. 

Fr. 39995 KR
Online!

Golf Garden Route med safari

Sydafrika, Rundresa

Nov & Dec 2019
Feb 2020

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth, är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår det också några dagars safari på resan!

Fr. 16400 KR
Online!

Alfredsson & Hagman’s Training camp

Frankrike, Evian

25 sep 2019

Följ med på en riktigt skön resa till underbara Evian som utan tvekan är en av de vackraste platser man kan spela golf på! Innehållet är fyllt till bredden med lyxigt boende på Hotel Royal, middagar med passande dryck samt värdefulla tips och lektioner av värdparet Jenny Hagman och Helen Alfredsson.

Fr. 89995 KR
Online!

Rovos Rail African Golf Collage

Sydafrika

7 nov 2019, 31 jan & 5 nov 2020

The most luxurious train in the world! Det är ett statement som heter duga, men vem kan säga emot? Nu har vi glädjen att erbjuda några få platser på deras unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. En av de mest fantastiska resor man överhuvudtaget kan göra.

Fr. 49995 KR
Online!

Rovos Rail

Sydafrika

Sep, Nov 2019
Jan, Feb, Mar, Okt & Nov 2020

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner.

Fr. 19995 KR
Online!

Sardinien Runt

Italien, Rundresa Sardinien

28 sep 2019

Att resa runt på Sardinien är ett sant privilegium. Förutom att ön är omgiven av Medelhavets turkosaste vatten har oändligt mycket kultur och historia att berätta finns här också tre golfbanor av högsta klass. Ni får chansen att uppleva alla tre, samtidigt som ni tar del av allt annat som bara Italien och framförallt Sardinien kan erbjuda.

Fr. 37595 KR
Online!

Golf Safari

Sydafrika, Rundresa

Okt 2019
Jan & Mar 2020

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.