Tema- & Specialresor

Tema- & Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Fr. 15.495 KR

Förenade Arabemiraten, Abu Dhabi

HSBC Championship 2022
16-23 januari, 2022

Välkommen till Yas Island den 16 – 23 januari när HSBC Championship på DP World Tour spelas på Yas Links Golf Club. En garanterad upplevelse utlovas, och förutom att spela er egen golf på toppbanorna Abu Dhabi Golf Club och Saadiyat Golf Club, ingår även ett Club House pass till en av speldagarna på Yas Links. Detta VIP-kort ges normalt bara ut till medlemmar och sponsorer och ger dig bästa möjliga upplevelse från tävlingsdagen.

Fr. 45995 KR
Online!

Golf & The Big Five längs Garden Route

Sydafrika, Rundresor med guide

28 dec 2021 & 28 dec 2022

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth, är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår det också några dagars safari på resan!

Fr. 76995 KR
Online!

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

Sydafrika, Rovos Rail

27 jan, 6 sep & 27 okt 2022

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden. Därefter det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt ombord på Rovos Rail.

Fr. 64995 KR
Online!

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Sydafrika, Rovos Rail

30 jan, 9 sep & 30 okt 2022

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 39995 KR
Online!

Golf Safari med guide

Sydafrika, Rundresor med guide

3 feb, 6 mar & 24 okt 2022, 7 jan, 2 feb, 14 feb & 5 mar 2023

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.