?>
Specialresor

Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Fr. 15.995 KR

Förenade Arabemiraten, Dubai

Race to Dubai-final 20-27 nov

Upplev en spännande vecka på Al Hamra och passa på att njuta av golfspel i världsklass i samband med den sista Europatour tävlingen för säsongen, DP World Tour Championship, som går av stapeln på Jumeirah Golf Estates i Dubai. Vi är där på finaldagen, söndagen den 24 november, och följer ledarbollen och en förhoppningsvis rafflande avslutning.

Fr. 35.995 KR

Mauritius, Södra Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset!

Fr. 16.795 KR

Italien, Rom

Rom med guldkant 25 apr - 2 maj & 9-16 maj

På två avgångar under våren 2019 har du möjlighet att sätta lite extra guldkant på din vistelse och golfresa till Parco de’ Medici utanför Rom. Utöver spel på golfbanan på Parco de’ Medici kommer du även att spela golf på två andra golfbanor, Castelgandolfo Golf Club och Marco Simone Golf Club (den kommande Ryder Cup banan i Europa). Utflykt med guide till Rom och en annan kulinarisk utflykt ingår också.

Fler specialresor

Vill du ha fler alternativ?

Vill ni ha ännu fler intressanta resor att välja mellan? Då vill vi rekommendera vårt systerbolag Out Of Bounds Golfresor som erbjuder olika Temaresor med golf.

Out Of Bounds Temaresor är en unik och exklusiv kombination som ofta arrangeras till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och den mest spännande kulturen. Dessa golfresor är mycket innehållsrika och blir garanterat ett minne för livet.

Besök outofbounds.se och låt er inspireras.

Specialresor