Tema- & Specialresor

Tema- & Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Fr. 39995 KR
Online!

Golfresa Deluxe i Western Cape

Sydafrika, Rundresor med guide

1-14 feb 2024

En klart golfig njutresa till Sydafrika med svensktalande guide som bjuder på Kapstaden och Stellenbosch, golfresorter som Arabella och Erinvale, vinprovningar och god mat på Ernie Els restaurang. Därtill hela sju golfrundor i fantastiska miljöer.

Fr. 49995 KR
Online!

Rundresa Vietnam

Vietnam, Da Nang

1-13 mar 2024

Resan tar sin start i Ho Chi Min (Saigon) som minst sagt har en intressant historia. Den mesta tiden spenderas dock på Vietnams golfkust – Da Nang. Här finns några av de mest fantastiska golfbanor man kan spela. Avslutningsvis kommer vi även bocka av Hanoi innan vi flyger hemåt igen. Välkommen att följa med på en oförglömlig resa!

Online!

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

Sydafrika, Rovos Rail

2 jan, 15 feb, 5 sep & 15 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden följt av det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går spenderas en natt i Pretoria för att ladda inför resans höjdpunkt - resan ombord på Rovos Rail.

Fr. 69995 KR
Online!

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Sydafrika, Rovos Rail

5 jan, 18 feb, 8 sep & 18 okt 2024

Rovos Rail Golf Safari med Pretoria - om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 43995 KR
Online!

Golf Safari med guide

Sydafrika, Rundresor med guide

7 jan, 12 feb & 4 mar 2024

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.