Tema- & Specialresor

Tema- & Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Kryssning, flera länder

Golfkryssning i Medelhavet

Kombinationen kryssning och golf är det bästa av två världar. På denna resa går fartyget i hamn sex gånger och du spelar golf på fyra golfbanor i tre olika länder. Tillsammans med Costa Cruises kan Golf Plaisir erbjuda denna unika golfresa ombord på kryssningsfartyget Costa Smeralda.

Fr. 36.995 KR

Mauritius, Södra Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt oexploaterade sydkust hittar vi Heritage Awali Resort som går i en fräsch och avslappnad afrikansk stil. Man bor som en kung intill den kritvita stranden och bland alla faciliteter som ingår i all inclusive-paketet är daglig golf på Heritage Golf. Välkomna till paradiset!

Fr. 9495 KR
Online!

Specialresa Golfbladet Trophy med Johan Ryström

Estland, Pärnu

31 aug - 4 sep

Enligt Johan Ryström har Pärnu Bay Links allt vad man kan önska sig av en golfbana, med vackert ondulerade fairways, intressanta greenområden, närheten till havet och det är alltid en kort promenad mellan green och nästa tee. Det är dessutom en trevlig stämning på klubben och man känner sig alltid välkommen i klubbhuset.

Fr. 57995 KR
Online!

Golf & The Big Five längs Garden Route

Sydafrika, Rundresor med guide

29 dec 2024

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth, är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår det också några dagars safari på resan!

Online!

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

Sydafrika, Rovos Rail

5 sep & 15 okt 2024, 18 feb & 14 okt 2025

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden följt av det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går spenderas en natt i Pretoria för att ladda inför resans höjdpunkt - resan ombord på Rovos Rail.

Online!

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Sydafrika, Rovos Rail

8 sep & 18 okt 2024, 3 jan, 21 feb & 17 okt 2025

Rovos Rail Golf Safari med Pretoria - om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 46995 KR
Online!

Golf Safari med guide

Sydafrika, Rundresor med guide

25 nov 2024, 12 jan & 2 feb 2025

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Fr. 21495 KR
Online!

Temaresa Lofoten Links

NORGE, LOFOTEN

24 jul & 7 aug 2024

Återigen styr vi kosan till Lofoten Links – den vilda banan på en av jordens vackraste öar måste bara spelas! Under de 10 år vi arrangerat resor dit har Lofoten Links klättrat dramatiskt på listorna över världens bästa golfbanor. Häng med på en unik resa som även innefattar Bodö och en tur med Hurtigruten på vägen upp till Lofoten.