Tema- & Specialresor

Tema- & Specialresor

Vi gör regelbundet olika tränings-, tävlings- eller temaresor till utvalda destinationer runt om i världen. Dessa är ofta bara tillgängliga under en kort period eller med ett fåtal avgångar.
Se nedan vilka spännande och unika resor som är aktuella just nu.

Fr. 21.495 KR

Spanien, Tema- & Specialresor

Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt paradis för golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri har du havet och stranden bokstavligen utanför dörren då hotellet ligger direkt på den långa sandstranden och du har bara några steg till 36 underbara hål parkgolf tvärs över gatan.

Fr. 47995 KR
Online!

Vietnam med Peter Bäckbom

Vietnam, Da Nang

4-18 mar 2023

Resan tar sin start i Ho Chi Min (Saigon) som minst sagt har en intressant historia, men den mesta tiden spenderas på Vietnams golfkust – Da Nang. Här finns några av de mest fantastiska golfbanor man kan spela. Avslutningsvis kommer vi även bocka av Hanoi i norra delen av landet innan vi flyger hemåt igen. Välkomna att följa med oss på en oförglömlig resa!

Fr. 52995 KR

Golf & The Big Five längs Garden Route

Sydafrika, Rundresor med guide

28 dec 2023

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth, är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår det också några dagars safari på resan!

Fr. 84995 KR
Online!

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

Sydafrika, Rovos Rail

9 feb , 7 sep & 17 okt 2023 - 2 jan, 15 feb, 5 sep & 15 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden. Därefter det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt ombord på Rovos Rail.

Fr. 69995 KR
Online!

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Sydafrika, Rovos Rail

12 feb, 10 sep & 20 okt 2023 - 5 jan, 18 feb, 8 sep & 18 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 39995 KR
Online!

Golf Safari med guide

Sydafrika, Rundresor med guide

7 jan, 2 feb, 5 mar & 23 okt 2023 - 7 jan, 1 feb, 12 feb & 4 mar 2024

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.