Golf i Provence

För Golf Plaisir är Frankrike och den Franska Medelhavskusten viktig för det var till Frankrike som de första golfresorna gick redan 1992. Här ligger flera riktigt bra golfbanor så som Royal Mougins Golf, Barbaroux Golf, Valescure Golf och lyxiga Terre Blanche Golf Resort.

Golf på Rivieran har tyvärr minskat med avresa från Skandinavien och har under ett antal år tappat i populäritet. Nu känns det som att efterfrågan på golfresor till Frankrike generellt har ökat och kanske främst när det gäller golf till Rivieran och golf i Provence. Golfen i Frankrike är större än vad många tror och det finns en bra bit över 600 golfbanor i Frankrike. Längs Rivieran och i Provence finns det uppskattningsvis ett 50-tal riktigt bra golfbanor.

Under en golfsemester längs Rivieran så finns det mycket att göra förutom att spela golf. Konstnärernas Provence är mytomspunnet och lockar med både vacker natur och fantastiska vingårdar. Nice är centralorten och det är även här som man har den internationella flygplatsen. Få platser är så intimt förknippade med flärd, lyx och elegans som den Franska Rivieran. Detta är verkligen ett utomordentligt bra resmål för en golfsemester med skönt väder, gudomlig mat, tätt mellan golfbanor, mysiga städer, fina stränder och intressanta sevärdheter.

Golfvärd i Provence

När du ska spela golf i Provence med Golf Plaisir får du också uppleva vår service med golfvärd på destinationen. Kanske vill du ha tips på en trevlig restaurang för en speciell middag? Eller få tips om hur man på enklaste sätt tar sig till närmaste större stad? Prata med din golfvärd. Han eller hon kommer att göra sitt bästa för att hjälpa till på bästa sätt.

Våra golfresor till Provence

Frankrike, Provence

Valescure

Här erbjuder vi en av de populäraste golfbanorna på Rivieran med anor från 1800-talet med boende direkt intill på det härliga hotellet Najeti Golf Hotel. Här har du allting nära – det kan inte bli bättre, det är det bästa av Rivieran!