3-veckorsresa

3-veckorsresa

För många är en golfresa förknippat med boende på hotell och den service som kommer med det. På våra 3-veckors resor får du en mini-longstay med hotellboende. Inget självhushåll och inköp av matvaror utan hotellservice med härliga frukostar, bäddade sängar och serverade middagar – allt kombinerat med det vi alltid erbjuder, golf, golfvärd och tävlingar.

Fr. 31.495 KR

Spanien, Malaga

Almerimar

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Tunisien, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf utanför Hammamet är inte bara en golfbana, utan en komplett golfanläggning med 45 hål och generösa träningsområden. Hjärtat i anläggningen är klubbhuset, härifrån har man inte många meter till första tee, rangen eller restaurangens uteservering.

Fr. 32.495 KR

Spanien, Alicante

Villaitana

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.