?>
Weekend

Weekend

Räcker inte tiden till? Behöver du ändå ett avbrott i vardagen? Åk på en golfweekend med oss! Maxa 3-5 dagar med golf och avkoppling på någon av alla våra destinationer. Våra weekendresmål är ett urval av våra befintliga veckodestinationer, golfvärden finns givetvis till ert förfogande och ser till att allt flyter från första dagen.


Vill du ha fler weekendalternativ?

 

Vill ni ha ännu fler intressanta weekendresor att välja mellan? Då vill vi rekommendera vårt systerbolag Out Of Bounds Golfresor som erbjuder mängder av olika weekendalternativ för golfresor.

Out Of Bounds Golfresor har flera färdiga paket men kan även skräddarsy er weekendresa utifrån era önskemål.

Besök www.outofbounds.se och låt er inspireras.

Fr. 7.495 KR

Spanien, Malaga

Almenara

Costa del Sol, den spanska solkusten – ja, det finns en poäng i namnet, här flödar solen men den skulle lika gärna kunna heta golfkusten då det vimlar av golfbanor. Det finns närmare 70 golfbanor längs kusten – Almenara är en av de mest populära!

Fr. 7.995 KR

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är nu 10 år sedan och nu kommer den uppgradering som vi väntat på med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.