Golf på Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz innebär golf i ett av Spaniens vackraste naturområden. Costa de la Luz eller Ljuskusten vetter mot Atlanten och omfattar två spanska provinser - Huelva och Cádiz. De skiljs endast åt av den imponerande nationalparken Doñana.

När du vill spela golf på Costa de la Luz i Spanien börjar golfresan inte alltid med ett flyg till Spanien.  Huelva gränsar till Portugal och närheten till flygplatsen i Faro. Därför flyger du till Faro när du bor på Nuevo Portil Golf eller El Rompido Golf. Två av våra vackra golfresmål i det natursköna området väster om Huelva.

Om du vill spela golf i området söder om Cadiz så rekommenderar vi Costa Ballena Golf, där du har 27-hål till ditt förfogande och boende precis invid havet. Lite längre in i landet, vid sherry-staden Jerez, ligger  Montecastillo Golf. Här bor du på ett 5-stjärningt hotell och spelar på en härlig golfbana som tidigare varit värd på Europatouren.

 

Golfvärdar och Golf Academy på Costa de la Luz

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på våra resor till Costa de la Luz. Där kan du själv välja om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Costa de la Luz.

Våra  golfresmål på Costa de la Luz