Golf på Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz innebär golf i ett av Spaniens vackraste naturområden. Costa de la Luz eller Ljuskusten vetter mot Atlanten och omfattar två spanska provinser - Huelva och Cádiz. De skiljs endast åt av den imponerande nationalparken Doñana.

När du vill spela golf på Costa de la Luz i Spanien börjar golfresan inte alltid med ett flyg till Spanien.  Huelva gränsar till Portugal och närheten till flygplatsen i Faro. Därför flyger du till Faro när du bor på Nuevo Portil Golf eller El Rompido Golf. Två av våra vackra golfresmål i det natursköna området väster om Huelva.

Om du vill spela golf i området söder om Cadiz så rekommenderar vi Costa Ballena Golf, där du har 27-hål till ditt förfogande och boende precis invid havet. Lite längre in i landet, vid sherry-staden Jerez, ligger  Montecastillo Golf. Här bor du på ett 5-stjärningt hotell och spelar på en härlig golfbana som tidigare varit värd på Europatouren.

 

Golfvärdar på Costa de la Luz

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Kanske vill du ha tips på en trevlig restaurang för en speciell middag? Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Costa de la Luz.

Våra  golfresmål på Costa de la Luz

Fr. 15.495 KR

Spanien, Costa de la Luz

Costa Ballena

Strålande sol, glittrande hav och hela 27 härliga golfhål - visst låter det underbart? Costa Ballena, beläget utmed sandstranden på den spanska atlantkusten strax söder om soliga Sevilla är ett perfekt golfresmål för den som älskar semestergolf av hög klass!

Fr. 17.995 KR

Spanien, Costa de la Luz

Novo Sancti Petri

I hjärtat av Andalusien ligger vårt paradis för golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri har du havet och stranden bokstavligen utanför dörren då hotellet ligger direkt på den långa sandstranden och du har bara några steg till 36 underbara hål parkgolf tvärs över gatan.