Golf på Kanarieöarna

Kanarieöarna består av sju öar i Atlanten och har under många år varit ett favoritresmål bland svenska turister. Med sitt soliga och milda klimat är Kanarieöarna perfekt att besöka året runt.

Som golfresmål har Kanarieöarna blivit väldigt attraktivt på senare år, särskilt golfresorna till Teneriffa och Gran Canaria har blivit enormt efterfrågade. Båda öarna kan erbjuda sju golfbanor vardera, allihop av hög internationell klass.

På flera av de resterande öarna har golfen också vunnit mark. På Lanzarote finns två golfbanor, medan Fuerteventura erbjuder hela fyra golfbanor, däribland en 18-håls bana på den härliga multisportanläggningen Playitas.

En av de mer spektakulära golfbanorna ligger på La Gomera. Den lilla ön är närmaste granne till Teneriffa och erbjuder den imponerande Tecina Golf. Banan ligger i en tidigare bananplantage, varifrån du får den vackraste utsikten över Atlanten och på en klar dag kan du också se Teide på Teneriffa.

Golfvärd på våra destinationer på Kanarieöarna

När du ska spela golf på Kanarieöarna får du också uppleva Golf Plaisirs service med golfvärd på destinationen. Kanske vill du ha tips på en trevlig restaurang för en speciell middag? Prata med din golfvärd. Han eller hon kommer att göra sitt bästa för att hjälpa till på bästa sätt.

Våra golfresmål på Kanarieöarna

Fr. 18.495 KR

Spanien, Teneriffa

Barcelo Tenerife

Södra Teneriffa lockar mängder med soltörstande svenskar under vinterhalvåret. 5-stjärniga Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur och man hör på namnet att detta är en plats för golfare. Kombinationen med golf, värme, havet och all inclusive är ett vinnande koncept.

Fr. 24.995 KR

Spanien, Teneriffa

Kryssning i Kanarieöarna och Madeira

Kombinationen kryssning och golf är det bästa av två världar. Tillsammans med MSC Cruises kan Golf Plaisir erbjuda denna unika golfkryssning till Kanarieöarna och Madeira ombord på kryssningsfartyget MSC Opera. Ombord på fartyget väntar en ny och bekymmersfri värld med dagliga upplevelser. Varje morgon vaknar man upp i en ny hamn och har möjlighet att delta i intressanta utflykter eller spela golf på välrenommerade banor. Under resan kommer man att besöka fyra golfbanor i på fyra öar i två olika länder.

Fr. 17.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

Fr. 24.495 KR

Spanien, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hör verkligen till lyxkategorin av 5-stjärniga hotell. Här får du det lilla extra under din golfsemester men även ett perfekt läge ur en mängd olika aspekter. Kanarieöarna har det idealiska klimatet för de som vill spela golf under vintern och Gran Canaria är definitivt en av de populäraste öarna för golfare.