Golf på Kanarieöarna

Kanarieöarna består av sju öar i Atlanten och har under många år varit ett favoritresmål bland svenska turister. Med sitt soliga och milda klimat är Kanarieöarna perfekt att besöka året runt.

Öppet köp till Kanarieöarna

Just nu erbjuder Golf Plaisir fri om- och avbokning fram till och med 30 dagar före avresa när du har bokat en resa till Kanarieöarna.

Läs mer om öppet köp

Kostnadsfri covid-19 försäkring

Alla turister som reser till Kanarieöarna får en kostnadsfri extra covid-19 försäkring genom AXA Seguros.

Läs mer om försäkringenSom golfresmål har Kanarieöarna blivit väldigt attraktivt på senare år, särskilt golfresorna till Teneriffa och Gran Canaria har blivit enormt efterfrågade. Båda öarna kan erbjuda sju golfbanor vardera, allihop av hög internationell klass.

På flera av de resterande öarna har golfen också vunnit mark. På Lanzarote finns två golfbanor, medan Fuerteventura erbjuder hela fyra golfbanor, däribland en 18-håls bana på den härliga multisportanläggningen Playitas.

En av de mer spektakulära golfbanorna ligger på La Gomera. Den lilla ön är närmaste granne till Teneriffa och erbjuder den imponerande Tecina Golf. Banan ligger i en tidigare bananplantage, varifrån du får den vackraste utsikten över Atlanten och på en klar dag kan du också se Teide på Teneriffa.

Golfvärd och Golf Academy på våra golfdestinationer på Kanarieöarna

På flera av våra destinationer på Kanarieöarna kan du njuta av vår service med golfvärd samt erbjuda vår Golf Academy. Så om du vill koppla av och spela golf eller träna under din semester, så gör vi allt för att du ska få den allra bästa golfresan till Kanarieöarna.

Våra golfresmål på Kanarieöarna

Spanien, Teneriffa

Amarilla Golf

På den södra spetsen av Teneriffa ligger Amarilla Golf i ett område som till stor del förknippas med golf. Teneriffa har bara sju riktigt bra golfbanor men anses ändå vara, tillsammans med Gran Canaria, den bästa av Kanarieöarnas fem golföar.

Spanien, Teneriffa

Buenavista

Buenavista är Golf Plaisirs smultronställe på Teneriffa. Det är en unik golfbana långt bort från massturism, stress och jäkt på en plats där ön är som vackrast.

Spanien, Teneriffa

Golf del Sur

På sydspetsen av Teneriffa erbjuder vi spel på en av de populäraste golfbanor ön kan erbjuda. Med spektakulärt boende direkt vid havskanten är detta en upplevelse för golf, avkoppling och härliga dagar.

Spanien, Lanzarote

Puerto del Carmen

Vackra Lanzarote är mest känd för sin fantastiska kustlinje, långa sandstränder och lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote erbjuder även en riktigt bra och spännande golfbana och ett trevligt och stilrent all inclusive-hotell.