Studieresa till Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria är en av Golf Plaisirs storsäljare under vinterhalvåret. Det är därför naturligt att vi med jämna mellanrum skickar ner delar av vår personal på intensiva studieresor. Här får ni en reseberättelse som innehåller ett collage av alla upplevelser från stora delar av Gran Canaria med fokus på golfen.

Läs mer

Årskrönika 2020

I skrivande stund är vi en bit in i december och året som vi sannolikt aldrig kommer att glömma börjar närma sig sitt slut. Att på något sätt försöka reda i och sortera alla de händelser som påverkat vår vardag under 2020 börjar mer och mer te sig som en omöjlighet. Vi är mitt uppe i ett konstant informationsflöde kring hur smittan sprider sig och vilka konsekvenser som följer.

Läs mer

Golfresa i coronatider

Vi på Golf Plaisir har fortfarande en mängd entusiastiska golfare som reser med oss till våra golfresmål i Europa. Våra säljare märker att det är många som har planer på att resa men vill veta hur det verkligen fungerar på plats på ett golfresmål i dessa dagar. Vår marknadschef Johan Kullenberg har därför skrivit ihop en liten rapport från hans besök på Costa Navarino i Grekland perioden 17-24 oktober.

Läs mer

Mallorca vs. Lissabon

Tittar man däremot på Mallorca och Lissabon så är det åtminstone golfmässigt stora skillnader. En tydlig skillnad är givetvis att Mallorca är en ö och allt vad det innebär och att Lissabon är en storstad.

Läs mer

Lyx och kvalitet på Costa Navarino

Den underbara golfresorten Costa Navarino ligger bara en halvtimme från den lilla flygplatsen i Kalamata på det grekiska fastlandet. Kalamata är mest känt för sina fantastiska oliver somanses vara godare än några andra oliver i hela världen. Här finns även fantastiska stränder och charmiga grekiska byar som inte är så hårt exploaterade av turism.

Läs mer

Golf i sherryns förlovade land

För att få kalla sig sherry så måste produktionen ske på ett begränsat område kring Jerez. Den vita kalkrika jorden och den intensiva solen på Costa de la luz är grundförutsättningarna för att skapa sherryns unika smak. Förutsättningarna är också väl anpassade för golf då det finns ett antal högklassiga anläggningar i detta lilla område längs den vackra kusten.

Läs mer

Rom – en välsmakande golfresa

Golf i Italien är något helt annorlunda, där kvaliteten på lunchen många gånger anses vara viktigare än själva banans finish. Här får man uppleva en särskild atmosfär som skiljer sig från vad kommersiella golfbanor kan erbjuda.

Läs mer

Thracian Cliffs – En 10 år gammal nyhet!

Thracian Cliffs har alla väsentliga beståndsdelar som krävs för att bli en internationell golfresort av toppklass. Frågan är om Bulgarien verkligen kommer kunna konkurrera med etablerade golfnationer som Skottland och Spanien?

Läs mer

Marocko – Ett land med många ansikten

Vi står i en gränd utanför Medinan i Marrakech. Det är en konstant ljudmatta från alla säljare och mopeder. Man kan tydligt höra ormtjusarnas flöjter och kalabaliken från det berömda torget Djema el-Fna. Det är dags för den årliga familjeresan.

Läs mer

”Cyperngänget” – en otrolig historia om vänskap via golfen

I början av hösten 2018 fick jag ett samtal från Jeanette Andersson som undrade om vi ville sponsra Cyperngängets tävling. Vi får ganska många liknade samtal så jag var säkert lite reserverad och kanske en aning negativ initialt. Detta vände snabbt då jag fick höra en fantastisk historia om helt oväntad vänskap som varat sedan deras första möte på Cypern med Golf Plaisir.

Läs mer