Golfresor till Spanien

Spanien har alltid varit ett av de mest populära valen när svenskarna väljer sin golfresa. Landet erbjuder mer än 400 golfbanor, allt från små gömda skatter till anläggningar i världsklass. Lägg här till en gastronomi av internationell klass, en vacker natur, ett rikt kulturarv och inte minst det soliga klimatet. På Golf Plaisir har vi noggrant valt ut några av de golfbanor och orter som vi tror kommer att ge dig den bästa golfresan till Spanien. Allt för att du ska koncentrera dig på att njuta av din golfsemester.

Med sina drygt 400 golfbanor så är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Flera av Europas toppbanor är finns i Spanien och är byggda med golfturism i åtanke. Därför hittar du ofta mycket bra hotell och restauranger i närheten av golfbanorna. De allra bästa banorna ligger utmed kusterna och områden som Costa del Sol och Costa Blanca. Dessa får oss golfälskare att drömma oss bort till härliga golfrundor på gröna golfbanor i underbart klimat.

Det betyder att alla ingredienser för en bra golfresa finns på plats. Ett annat kännetecken för golf i Spanien är den mycket höga kvaliteten i förhållande till priset. Det är en av anledningarna till att Spanien anses vara det största golfresmålet i Europa.

Golfresor till Spanien är en av Golf Plaisirs specialiteter. Våra golfresor till Spanien arrangeras både till fastlandet, Kanarieöarna och Balearerna. Vill du spela golf på Gran Canaria, golf i Malaga eller golf i Alicante eller någon annanstans i Spanien, så kan vi hjälpa dig med den bästa golfresan så att du kan koppla av och njuta av din semester.

Golfvärd i Spanien

När du ska spela golf i Spanien får du också uppleva Golf Plaisirs service med golfvärd på destinationen. Kanske vill du ha tips på en trevlig restaurang för en speciell middag? Eller få tips om hur man på enklaste sätt tar sig till något shoppingcenter? Prata med din golfvärd. Han eller hon kommer att göra sitt bästa för att hjälpa till på bästa sätt.

Spanien

Alicante

Alicante ligger precis vid Medelhavet längs den kända kustremsan Costa Blanca. Det stora utbudet av golfbanor i området gör att det med säkerhet alltid finns en bana som passar alla golfspelare. Lägg därtill ca 320 soldagar per år så har du perfekta förutsättningar för en härlig golfresa.

Spanien

Costa de la Luz

Costa de la Luz ligger vid Atlanten mellan Gibraltar och Algarve. Här finns några av Spaniens absolut finaste stränder och många riktigt bra golfbanor. Trots detta har kusten förblivit ganska okänd bland oss nordbor i jämförelse med de stora turistmagneterna utmed Costa del Sol.

Spanien

Fuerteventura

Det är stränderna och surfarna som skiljer Fuerteventura från de andra Kanarieöarna. För golfaren finns det fyra golfbanor att välja på som alla håller bra kvalitet och är perfekta turistbanor för medelgolfaren. Det är hit man ska åka om man verkligen vill kombinera bad och golf.

Spanien

Gran Canaria

Det var till Gran Canaria som de första charterresenärerna åkte och det är fortfarande den mest populära av alla Kanarieöar. Det är också hit som de flesta svenskar åker för att spela golf under vinterhalvåret. Meloneras Golf är utan tvekan den populäraste golfbanan på Gran Canaria.

Spanien

Malaga

Malaga och Costa del Sol bjuder på ett varmt och soligt klimat och är en klassisk golfdestination som lockar många svenska golfare under höst och vinter. Man behöver inte åka långt någonstans innan det dyker upp en golfbana runt hörnet.

Spanien

Mallorca

Klassiska Mallorca som länge varit ett av de mest populära resmålen för soltörstande skandinaver har även vuxit fram som en populär och stark golfdestination. Nu finns det ett 20-tal golfbanor som kompletterar de härliga stränderna, bergen och den vackra naturen samt Palmas storstadspuls.

Spanien

Teneriffa

Vill man undvika regn så ska man åka till Golf Del Sur på södra Teneriffa. Det är få regnmoln som tar sig över 3718 meter höga vulkanen Teide. För den som vill vara säker på att spela på en grön och fin golfbana bör man besöka Buenavista Golf på norra Teneriffa där det faller alldeles lagom mycket regn.