Golf i Malaga

Golfresor till Malaga har länge varit mycket populära hos oss svenskar. På Costa del Sol hittar du mer än 100 golfbanor i och runt Malaga. Det är inte konstigt att man i folkmun ofta pratar om området som Costa del Golf.

Att spela golf i Malaga är lätt med alla golfbanor och golfresorter. De ligger som ett pärlband längs kusten från Malaga åt båda håll. Bara en liten bit sydväst om Malaga ligger för oss svenskar klassiska Marbella. Om du inte vill stanna och spela golf i Marbella så fortsätt ner till Sotogrande området.  Där du hittar du bl.a fantastiska Valderrama Golf och Finca Cortesin.  I samma område ligger Almenara Golf.

Åker du nordost om Malaga i ungefär 2 timmar hittar du ett av våra mest populära golfresmål över huvud taget – Almerimar Golf. Almerimar Golf har i många år varit en favorit bland skandinaviska golfare. Detta beror bland annat på att du bor bra på ett 5-stjärnigt hotell och har 27 vackra golfhål precis utför dörren. Almerimar är så populärt att vi erbjuder möjlgheten till att stanna där så länge du vill.

Golfvärdar och Golf Academy i Malaga

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på våra resor till Malaga. Där kan du själv välja om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Malaga.

Våra golfresmål i Malaga

Fr. 14.495 KR

Spanien, Malaga

Almerimar

Almerimar har funnits med på skandinaviska golfares semesterkarta i över 30 år. Spaniens bästa klimat och den avkopplande atmosfären har lockat tusentals golfare på jakt efter den optimala golfdestinationen.

Fr. 14.495 KR

Spanien, Malaga

Fairplay Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Resort Golf & Spa, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.

Fr. 17.495 KR

Spanien, Malaga

La Cala

I hjärtat av Costa del Sol, beläget mellan Fuengirola och Marbella ligger La Cala Golf Resort. En fulländad golfresort med hela tre 18-hålsbanor och ett utmärkt golfhotell beläget invid klubbhuset. La Cala Golf Resort är det självklara valet för dig som önskar den optimala golfresan med boende vid golfbanan och hela tre golfbanor till ditt förfogande!