Golf i Alicante

Golf i Alicante har i många år varit mycket efterfrågat bland skandinaviska golfspelare. Området är idealiskt för att spela golf i med sitt stabila, varma och soliga klimat. Det finns goda flygförbindelser året runt och icke minst ett bra urval av bra golfbanor för den som vill spela golf i Alicante.

När man talar om golfbanor i Alicante så kan man dela upp det i norr och söder om Alicante flygplats.

Norr om Alicante finner man två klassiker när man tänker på golfresor till Alicante. La Sella Golf och Villaitana Golf. Bägge dessa golfresmål har varit några av Golf Plaisirs mest populära resmål när det gäller golf i Alicante. Åker man söderut från Alicante finner man bl.a. La Finca Golf, Las Ramblas Golf och Las Colinas Golf.

Den spanska staden Alicante ligger precis Medelhavet den kuststräcka som är känd som Costa Blanca. Staden är störst inom Alicanteprovinsen och här hittar allt du förväntar dig av en större stad belägen vid havet – fantastisk mat, härliga stränder, stort shopping utbud och härliga vandringsmöjligheter.

I Alicante finns allt från historiska monument som slott, palats och fästningar till välbesökta museum och gallerier. Här hittar man både större och livliga stränder liksom mer avlägsna stränder för den som önskar lite mer lugn och ro.

 

Golfvärdar i Alicante

På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Alicante.

 

 

Våra golfresmål runt Alicante

Fr. 14.495 KR

Spanien, Alicante

La Sella

Hjälten och tillika Ryder Cup-kaptenen José-María Olazabal gjorde inte bara mirakel med det europeiska laget i Chicago under den klassiska bataljen 2012. Han har också skapat ett antal riktigt fina golfbanor. En av dessa är 27-hålsanläggningen La Sella Golf Course norr om Alicante.

Fr. 13.495 KR

Spanien, Alicante

Villaitana

Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.