badge

SPANIEN, COSTA DE LA LUZ

Fairplay Resort - härlig golf med underbara vyer!

Fr. 13.995 KR
Läs mer om Fairplay Resort
badge

Belek, Turkiet

Äntligen är Belek tillbaka i vårt program

Se våra erbjudanden till Belek här

Bulgarien, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs - En favorit är tillbaka

Fr. 14.995 KR
Läs mer om Thracian Cliffs

Förenade Arabemiraten, Abu Dhabi

Underbar golf vid Persiska viken

Läs mer om våra resmål i Abu Dhabi

Service på våra resmål

Tjejen som du inte visste att du behövde

Läs mer om våra golfvärdar

Gran Canaria, Spanien

Solsäkert och fantastisk golf!

Läs mer om våra resmål på Gran Canaria

Italien, Rom

Vårt klassiska resmål i antikens Rom

Fr. 11.995 KR
Läs mer om Parco de' Medici

Flexresor

Skräddarsy din egen golfresa!

Sök resa här
badge

Spanien, Malaga

La Cala - vår pärla på Costa del Sol

Fr. 13.995 KR
Läs mer

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Våra bästa reseförslag!

Störst på golfresor

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Service och omtanke är nyckelorden men också att ge dig en upplevelse, social gemenskap, bra boende, närhet till golfbanan och givetvis mycket golf!

Golf på Gran Canaria

Planet har precis lyft, jag har hittat en bekväm sittställning och Ipaden är full av nedladdade filmer och serier som skulle räcka till en resa jorden runt. Det är knappt sex timmars flygresa till Gran Canaria och jag har verkligen tid att fördjupa mig i någon av alla serier på HBO och Netflix. Jag sträcker mig mot playknappen och i samma sekund frågar min stolsgranne om jag spelar golf.

Läs mer

Mallorca vs. Lissabon

Tittar man däremot på Mallorca och Lissabon så är det åtminstone golfmässigt stora skillnader. En tydlig skillnad är givetvis att Mallorca är en ö och allt vad det innebär och att Lissabon är en storstad.

Läs mer

Rom - en välsmakande golfresa

Golf i Italien är något helt annorlunda, där kvaliteten på lunchen många gånger anses vara viktigare än själva banans finish. Här får man uppleva en särskild atmosfär som skiljer sig från vad kommersiella golfbanor kan erbjuda.

Läs mer

Lyx och kvalitet på Costa Navarino

Den underbara golfresorten Costa Navarino ligger bara en halvtimme från den lilla flygplatsen i Kalamata på det grekiska fastlandet. Kalamata är mest känt för sina fantastiska oliver somanses vara godare än några andra oliver i hela världen. Här finns även fantastiska stränder och charmiga grekiska byar som inte är så hårt exploaterade av turism.

Läs mer
Se alla nyheter

Våra typer av resor

Här kan du hitta de resor som passar just dina önskemål. Det kan vara allt från heldagsgreenfee, flera golfbanor, long stay eller weekend, all-inclusive, storstad eller bad – och mycket mer. Klicka på den restyp du söker, så får du alla våra resor som uppfyller det önskemålet.


Se alla våra restyper