badge

Malaga, Spanien

Golf på fantastiska Costa del Sol

Läs mer
badge

Golf Plaisir Madeira Trophy

Årets roligaste tävlingsresa till Madeira!

Fr. 13.995:- KR
Läs mer
badge

La Torre, Murcia

Höstens stora nyhet! Både som veckoresa och Long Stay

Fr. 11.495 KR
Läs mer om La Torre

Teneriffa, Spanien

Golf på Teneriffa, en njutning för alla sinnen!

Fr. 10.995 KR
Läs mer

Gran Canaria, Spanien

Välj mellan vår klassiker Meloneras och vår nyhet Maspalomas

Fr. 11.495 KR
Läs mer
badge

Golf Plaisir Resetouren 2021

Årets roligaste golftävling med finalspel i Spanien!

Läs mer om Resetouren

Portugal, Lissabon

Möt hösten runt Lissabon

Fr. 11.495 KR
Läs mer

Grekland, Costa Navarino

Höstgolf på en av Europas bästa golfresorts

Fr. 16.995 KR
Läs er

Spanien, Alicante

Höstens resor till Alicanteområdet

Fr. 12.495 KR
Läs mer
badge

Spanien, Fuerteventura

Spela hur mycket golf du vill på Playitas i sommar!

Fr. 5.495 KR
Läs mer

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Välkommen till Golf Plaisir!

Fem år i rad har vi blivit utsedda till Europas bästa golfresearrangör. Det är antagligen inte en slump. Med 27 års erfarenhet vet vi vad som gör en bra golfresa. Oavsett vilken typ av resa du är ute efter är vi säkra på att du hittar den här. Välkommen!

Våra typer av resor

Här kan du hitta de resor som passar just dina önskemål. Det kan vara allt från heldagsgreenfee, flera golfbanor, long stay eller weekend, all-inclusive, storstad eller bad – och mycket mer. Klicka på den restyp du söker, så får du alla våra resor som uppfyller det önskemålet.


Se alla våra restyper
new

Portugal, Madeira

Missa inte vinterns roligaste tävlingsresa!

Läs mer om Golf Plaisir Madeira Trophy
new

Spanien, Murcia

Veckoresor och Long Stay på underbara La Torre!

Läs mer om La Torre
new

Spanien, Gran Canaria

Välj rätt greenfeepaket på soliga Gran Canaria!

Läs mer om Maspalomas

Spanien, Teneriffa

Vill du resa bort i en vecka eller en månad till vintern?

Läs mer om Amarilla

Störst på golfresor

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Service och omtanke är nyckelorden men också att ge dig en upplevelse, social gemenskap, bra boende, närhet till golfbanan och givetvis mycket golf!

Årskrönika 2020

I skrivande stund är vi en bit in i december och året som vi sannolikt aldrig kommer att glömma börjar närma sig sitt slut. Att på något sätt försöka reda i och sortera alla de händelser som påverkat vår vardag under 2020 börjar mer och mer te sig som en omöjlighet. Vi är mitt uppe i ett konstant informationsflöde kring hur smittan sprider sig och vilka konsekvenser som följer.

Läs mer

Studieresa till Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria är en av Golf Plaisirs storsäljare under vinterhalvåret. Det är därför naturligt att vi med jämna mellanrum skickar ner delar av vår personal på intensiva studieresor. Här får ni en reseberättelse som innehåller ett collage av alla upplevelser från stora delar av Gran Canaria med fokus på golfen.

Läs mer

Golfresa i coronatider

Vi på Golf Plaisir har fortfarande en mängd entusiastiska golfare som reser med oss till våra golfresmål i Europa. Våra säljare märker att det är många som har planer på att resa men vill veta hur det verkligen fungerar på plats på ett golfresmål i dessa dagar. Vår marknadschef Johan Kullenberg har därför skrivit ihop en liten rapport från hans besök på Costa Navarino i Grekland perioden 17-24 oktober.

Läs mer

Golf i sherryns förlovade land

För att få kalla sig sherry så måste produktionen ske på ett begränsat område kring Jerez. Den vita kalkrika jorden och den intensiva solen på Costa de la luz är grundförutsättningarna för att skapa sherryns unika smak. Förutsättningarna är också väl anpassade för golf då det finns ett antal högklassiga anläggningar i detta lilla område längs den vackra kusten.

Läs mer
Se alla nyheter