Golf Plaisir Resetouren

- årets roligaste golftävling!

Varmt välkommen till Golf Plaisir Resetouren 2024. I år arrangerar vi hela 39 deltävlingar runt om i Sverige. Resetouren är till för alla er som i goda vänners lag älskar att spela och tävla i golf. Förresten, det är en fördel om ni gillar att resa också - På varje deltävling kvalificerar sig vinnarna till Sverigefinalen på HaningeStrand med boende på Smådalarö Gård Hotell & Spa i september, där man har möjlighet att vinna en finalplats på läckra Costa Navarino i Grekland.

Vi ses på golfbanan i sommar!

Om resetourens tävlingar

Golf Plaisir Resetouren kommer under sommarsäsongen 2024 genomföra 39 deltävlingar fördelat över stora delar av Sverige. Vi vill att det ska bli en minnesvärd golfdag och kommer i de flesta fall genomföra en shotgunstart så att så många som möjligt stannar på prisutdelningen. Även för de som kanske inte lyckats på själva huvudtävlingen så finns det en hel del fina priser att vinna i våra sidotävlingar.

Spelformen är tvåmanna scramble. Vi har medvetet valt att genomföra en lagtävling då fokus inte är på det individuella resultatet utan att alla ska kunna vara med och ha en rolig golfdag. Det vinnande paret går sedan vidare till en Sverigefinal på HaningeStrand, med boende på Smådalarö Gård Hotell & Spa i september. På Sverigefinalen vinner de 4 främsta lagen en varsin plats i den stora finalen, som spelas i början av mars 2025 på underbara Costa Navarino i Grekland.

 

Våra populära tävlingsledare

Många som rest med Golf Plaisir har nog träffat detta svensk-tyska golfvärdspar. De har varit ett populärt värdpar på många av Golf Plaisirs golfresmål sedan början av 2010-talet. När vi på Golf Plaisir bestämde oss för att vi skulle arrangera vår egen golftävling så kändes det naturligt att först fråga Carina och Stephan. De kompletterar varandra perfekt och har den erfarenhet som krävs för att Golf Plaisir Resetouren verkligen ska genomföras lika professionellt som våra golfresor.

Carina kommer från Sundsvall och har det norrländska lugnet och charmen. Hon har dessutom en gedigen golferfarenhet både som spelare och tränare.

Stephan är, sedan han träffade Carina, numera mer svensk än tysk och hans utbildning som lärare kommer väl tillpass som tävlingsledare.

De har även tidigare erfarenheter från tävlingsarrangemang som Svensk Golf Garmin Tour samt träningsresan Superstart och även andra event i Sverige och utomlands. Vi vågar lova att ni kommer att bli väl omhändertagna under våra tävlingar.

Missa inte 2024 års bästa golftävling.

 

Våra spelplatser 2024

Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive deltävling