Golf Plaisir Resetouren

- årets roligaste golftävling!

Varmt välkommen till den första upplagan av Golf Plaisir Resetouren. Denna tävling är till för alla er som i goda vänners lag älskar att spela och tävla i golf. Förresten, det är en fördel om ni gillar att resa också - På varje deltävling vinner nämligen de lyckliga vinnarna en varsin resa till något av alla våra fantastiska resmål i Spanien.

Vi ses på golfbanan i sommar!

Om resetourens tävlingar

Golf Plaisir Resetouren kommer under sommarsäsongen 2021 genomföra 10 tävlingar fördelat över stora delar av Sverige. Vi vill att det ska bli en minnesvärd golfdag och kommer i det flesta fall genomföra en shotgunstart så att så många som möjligt stannar på prisutdelningen. Även för de som kanske inte lyckats på själva huvudtävlingen så finns det en hel del andra priser som delas ut under prisceremonin.

Spelformen är tvåmanna scramble. Vi har medvetet valt att genomföra en lagtävling då fokus inte är på det individuella resultatet utan att alla ska kunna vara med och ha en rolig golfdag. Det vinnande paret går sedan vidare till en finalresa till någon av våra spanska golfresmål. Finalen avgörs sedan på Golf Plaisirs respektive destinations avslutningstävling där resultatet rapporteras in och vi får fram ett vinnande par.

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens och Svenska Golfförbundets rekommendationer gällande tävlingsverksamhet. För oss är våra tävlandes säkerhet alltid första prioritet och vi kommer att säkerställa att varje deltävling är säker få våra deltagare, vår personal och respektive golfklubbs personal. Golf Plaisir Resetouren kommer löpande anpassas efter gällande regler.

 

Vårt dreamteam – Carina och Stephen

Många som rest med Golf Plaisir har nog träffat detta svensk-tyska golfvärdspar. De har varit ett populärt värdpar på många av Golf Plaisirs golfresmål sedan början av 2010-talet. När vi på Golf Plaisir bestämde oss för att vi skulle arrangera vår egen golftävling så kändes det naturligt att först fråga Carina och Stephen. De kompletterar varandra perfekt och har den erfarenhet som krävs för att Golf Plaisir Resetouren verkligen ska genomföras lika professionellt som våra golfresor. Carina kommer från Sundsvall och har det norrländska lugnet och charmen. Hon har dessutom en gedigen golferfarenhet både som spelare och tränare. Stephen är sedan han träffade Carina numera mer svensk än tysk och hans utbildning som lärare kommer väl tillpass som tävlingsledare. De har även tidigare erfarenheter från tävlingsarrangemang som Svensk Golf Garmin Tour samt träningsresan Superstart men även andra event i Sverige och utomlands. Vi vågar lova att ni kommer att bli väl omhändertagna under våra tävlingar. Missa inte 2021 bästa golftävling.

Våra spelplatser 2021

Klicka på bilderna för att komma till respektive deltävling