La Finca

La Finca

Unik oas i apelsindalen

Det finns ett antal högklassiga golfresorter kring Alicante, men det är få av dessa som ger en sådan optimal golfupplevelse som La Finca Golf Resort. Här erbjuds ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta i underbart väder, året runt.

Endast 30 minuter från Alicante flygplats, beläget i en dal med apelsinodlingar och olivträd ligger den fantastiska golfresorten La Finca. Det är lätt att fatta tycke för La Finca – det ligger lite som en oas mitt ibland det karga och bergiga landskapet och redan när man ankommer resorten anar man att detta är någonting alldeles extra. La Finca är en unik och modern golfresort som vi rankar som en av de allra bästa i Costa Blanca.

Fakta

Golfvärd Nej
Avstånd golfbana 200 m
Avstånd flygplats Alicante Airport, 40 km
Närmaste stad Torrevieja, 20 km
Banor i närområdet 10

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

7 nätter i dubbelrum
7 frukostar och 5 middagar
5 greenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon25.9℃

La Finca Golf Club

La Finca är en pärla! Ritad av Pepe Gancedo och belägen i en gryta nedanför det magnifika klubbhuset och hotellet. 18 härliga golfhål slingrar sig fram bland palmer och olivträd. Banan är av parkkaraktär med lätta onduleringar. Det märks att det är klass på banan, bunkrar och greenområden är mycket välskötta med skarpa kanter och riktigt bra finish, banan har även flera vackra mindre vattenfall som skapar en mysig atmosfär kring några hål. Greenerna är mycket omväxlande och roliga med en del onduleringar, ofta gäller det att hitta rätt platå för en god chans till bra score. Banans layout passar alla golfare, det finns gott om plats på många fairways, men den djärve inbjuds även till slag som kan spara några slag.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6394 60325737 5411
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, närspelsområde, vagnar, golfbilar, hyrklubbor, shop, restaurang, bar, omklädningsrum
HCP-gräns 54
Bandesign Pepe Gancedo

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Hotel är ett modernt designhotell byggt 2009. Hotellet ligger i direkt anslutning till golfbanan, 10:e hålet passerar precis utanför ena hotellvingen och från stora delar av hotellet har man utsikt över golfbanan. Hela hotellet går i modern sober stil och rummen erbjuder alltid terrass eller balkong. Det finns två restauranger, en för frukost och enklare måltider samt en mysig middagsrestaurang med riktigt bra mat. Det finns även ett mindre spa för dem som önskar samt en icke uppvärmd utomhuspool. I hotellbaren kan man avnjuta en välförtjänt drink efter golfrundan och umgås med övriga gäster i en lugn och avkopplande miljö.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Direkt på golfbanan
Rum 120 st. Alla rum med AC, safe, minibar m.m.
Faciliteter Utomhuspool, spa med inomhuspool, gym, restauranger, barer m.m.
Wifi Det finns trådlöst internet på hotellet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.