Hudiksvalls GK

29 augusti

Välkomna till Hudiksvalls GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Söndagen den 29 augusti.

Startavgift

580 kr/lag + 200 kr tävlingsgreenfee/person om du ej är medlem i Hudiksvalls GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Costa Ballena, Costa de la Luz

Strålande sol, glittrande hav och hela 27 härliga golfhål – visst låter det underbart? Costa Ballena, beläget utmed sandstranden på den spanska atlantkusten strax söder om soliga Sevilla. Detta är ett perfekt golfresmål för den som älskar semestergolf av hög klass! Här finns utmärkta träningsområden och 27-hål samt en 9-håls par 3 bana allt destinad av den spanske storspelaren José-María Olazabal.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om Costa Ballena

Mer om Hudiksvalls GK

Hudiksvalls GK har en omväxlande park- och skogsbana, där vissa delar av banan erbjuder strålande havsutsikt. Därtill finns en lunchrestaurang under säsong samt välsorterad golfshop.

 

Till klubbens hemsida