Linköpings GK

18 september

Välkomna till Linköpings GK och deltävlingen av Golf Plaisir Resetouren 2022. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Det vinnande paret går vidare till Resetourens Sverigefinal som spelas den 25-26 september på Mauritzberg Slott & Golf. Från Sverigefinalen går fyra par vidare till vår Grand Final som kommer att spelas på underbara Costa Navarino i mars 2023.

Speldatum

Söndagen den 18 september.

Startavgift

580 kr/lag  + 400 kr tävlingsgreenfee/person om du inte är medlem i Linköpings GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till Sverigefinalen på Mauritzberg 25-26 september, med möjlighet att kvalificera sig för Grand Final på Costa Navarino i Grekland. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa för en person i dubbelrum till Costa Navarino i Grekland. Om flera spelare lyckas göra HIO under tävlingssäsongen 2022 så koras en vinnaren via lottning. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Mer om Sverigefinalen

Mauritzbergs Slott & Golf, 25-26 september

Välkommen till Sverigefinalen av Golf Plaisir Resetouren 2022. De lyckliga som kvalificerar sig till Sverigefinalen kommer att få en mycket angenäm upplevelse på Mauritzberg. Tävlingen kryddas med boende på det tjusiga Mauritzbergs Slott och här ser vi fram emot en trevlig middag tillsammans med deltagarna. Lycka till i jakten på att kvalificera er till Mauritzberg!

I Sverigefinalen ingår följande:

  • Del i dubbelrum på Mauritzbergs Slott
  • Frukost
  • 3-rätters middag
  • Välkomstdrink
  • Greenfee

Läs mer om Mauritzberg

Mer om vår Grand Final…

Costa Navarino, Grekland

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste golfresmålet vi har! Längst ut på Peloponnesos, där det är som vackrast, ligger denna resort med sina fyra sanslöst fina golfbanor. Detta är Greklands enda riktiga superanläggning! På Costa Navarino andas allting kvalitet. Valet av plats, hotellkedjor, banskötsel av Troon Golf, golfbanedesign av Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr och José-Maria Olazábal är alla genomtänkta val för att kunna hålla högsta kvalitet.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum på
  • halvpension
  • 5 st 27-hålsgreenfee på Costa Navarino

Läs mer om Costa Navarino