Österåkers GK

19 juni

Välkomna till Österåkers GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Lördagen den 19 juni.

Startavgift

840 kr/lag inklusive lunchbuffé + 1000 kr tävlingsgreenfee/person om du ej är medlem på aktuell Österåkers GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

Montecastillo, Costa de la Luz

Montecastillo Golf Resort, beläget strax utanför den mysiga staden Jerez de la Frontera känt för sin sherryproduktion. Det är en magnifik golfbana som är designad av Jack Nicklaus och varit värd till Europatouren inte mindre än fem gånger. Här är det lätt att trivas och skiner solen allt som oftast på ett ståtligt golfhotell.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om Montecastillo

Mer om Österåkers GK

Österåkers golfklubb ligger tre mil nordost om Stockholm i Österåkers kommun. Klubben bildades 1988 och har närmare 1600 aktiemedlemmar och ca 400 juniorer.

Västerled är av våra två 18-hålsbanor. Banan öppnade 1988 och är av linkskaraktär i lätt kuperad terräng. Den rankas som en av de bästa banorna i Stockholmsområdet. Banan har många spännande utmaningar som bland annat ett långt vattendrag och pottbunkrar i torvad linksstil.

Öster by Stenson är vår andra 18-hålsbana som är ombyggd i samarbete med Henrik Stenson Golf Design och öppnades 2018. En amerikansk parkbana med inspiration av Le Nationale och TPC Sawgrass, med tydligt definierade klipplinjer, gröna fairways, vit bunkersand och fina träpalissader. En bana med mycket risk and reward.

 

Till klubbens hemsida