Sommarerbjudanden 2023

För många golfspelare är det en av säsongens höjdpunkter att sticka iväg på en minisemester med golf någonstans i Sverige. Oavsett om det är med kompisgänget eller med nära och kära. Missa inte de fina erbjudandena från våra samarbetspartners nedan. Du gör din bokning via bokningsknappen på respektive sida.

Sankt Jörgen Park, Göteborg

Vi har nöjet att erbjuda 10 % rabatt om ni bokar en vistelse på Sankt Jörgen Park under säsongen 2023. Det finns ett fåtal golfanläggningar med boende som sticker ut i Sverige och Sankt Jörgen Park är en av dessa. Här har man tänkt på varenda liten detalj för att din vistelse ska bli så bekväm att du bara kan koncentrera dig på att njuta.

 

Läs mer om erbjudandet till Sankt Jörgen Park

 

Smådalarö Gård Hotell & Spa, Stockholm

Missa inte 15 % rabatt på erbjudandet ”Rum & Frukost” på Smådalarö Gård när ni bokar en vistelse under säsongen 2023. Den unika skärgårdsmiljön gör att Smådalarö Gård inte går att jämföra med någon annan golfanläggning i Sverige. Vid sidan av golfen så är detta en unik året-runt-destination belägen i hjärtat av Stockholms skärgård där avkoppling på spa och matupplevelser står i fokus. En kombination som garanterat sätter guldkant på er vistelse!

 

Läs mer om erbjudandet till Smådalarö Gård