Morgado, Algarve

Följ med Motala GK till Algarve!

2 – 9 november, 2024

När ni åker med Golf Plaisir på en träningsresa är allt bokat i förväg och som gäst kan ni njuta av resmålet till fullo och fokusera på golfen och träningen under veckan. På flera resmål har vi förutom er egen tränare även en Golf Plaisir golfvärd på plats, men det är er egen Pro som är er huvudsakliga kontakt på resmålet. Er tränare kommer att informera mer om hur upplägg med träning och golf fungerar när ni är på plats på resmålet.

Morgado

36 hål i orörd natur!

Morgado Golf Resort ligger en bit upp från kusten 10 km från Portimao som är en stad i västra delen av Algarve i södra Portugal. Här bor man bra i en lugn miljö med bra möjligheter till att få se kusten, närliggande byar och städer samt bergskedjan Serra de Monchique.

Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mästerskapsbana mitt i landsbygdens lugn belägen mellan Monchiquebergen och kuststaden Portimão.

Banan öppnades för spel 2003. Morgado är en park- och hedbana med generösa fairways i ett ganska öppet landskap. Layouten är omväxlande och hålen kantras av oliv- och Johannesbrödsträd. Morgado Golf har par 73 och är en av de längsta banorna i regionen. Klubbhuset erbjuder en fantastisk panoramautsikt över banan och den omgivande naturen.

Fakta

Golfvärd Nej
Golf Academy Nej
Avstånd flygplats Faro Airport, 70 km
Avstånd golfbana 0 m
Närmaste stad Portimao, 11 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 18.995:-

Flyg Göteborg - Faro t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Morgado Golf Hotel
7 frukostar och 6 middagar inkl. dryck till middagarna
5 greenfees på Morgados banor
Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 3895:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon21.6℃

Morgado Golf Club

Morgado GC är den bana som Portuguese Open spelas på 2018, det är en park- och hedbana med breda och inbjudande fairways i ett böljande Algarve landskap. Banan har stora greener som allt som oftast vaktas av bunkrar. Den ser lättspelad ut vid första anblicken men har sina svårigheter då det är en av de längsta banorna i Algarve från backtee, par 73.

Alamo GC är den andra banan på anläggningen och är något kortare men lika naturskön och skall defintivt inte klassas som enklare. Fairways är smalare och den kantas av lite mer träd än på Morgado, par 71.

Morgado har en mycket bra range som man använder från bägge håll samt ett bra närspelsområde.

Fakta

Antal hål 18 +18
Bankaraktär Lätt kuperad parkbana
Banfakta Morgado, Par 73
Alamos, Par 71
Drivingrange Ja, utslag från matta och gräs.
Bandesign European Golf Design

Morgado Golf Hotel

Morgado Golf Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med modernt inredda rum, alla med balkong och utsikt över golfbanan Morgado. Frukost och middag serveras i hotellets restaurang och lunchen intar man i det intilliggande klubbhuset, hotellet har två pooler. Morgado ligger uppe i bergen efter Alvor och Portimao, ett naturskönt område ca 1,5 mil från byarna vid kusten.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Utmed det första hålet på Morgadobanan.
Rum 60. Alla rum med AC, safe, minibar och terrass.
Faciliteter Utomhuspooler, restaurang, bar mm.
Wifi Trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.