Om oss

Vår service

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Service och omtanke är nyckelorden men också att ge dig en upplevelse, social gemenskap, bra boende, närhet till golfbanan och givetvis mycket golf! På de flesta av våra resmål ingår obegränsad greenfee och givetvis garanterade starttider.

Golf Plaisir är inte en golfresearrangör som alla andra. Det märker du redan vid den första kontakten med vårt kontor. Vår personal vet vad dom talar om! Personalen har varit på de allra flesta av våra resmål. De har spelat banorna, bott på hotellen, ätit maten, hängt i baren och utforskat omgivningarna.

Du kan därför vara säker på att vår personal på alla sätt hjälper dig att hitta just den resa och det resmål du söker efter.

När du sedan kommer fram till ditt resmål tar våra golfvärdar över. Golfvärden möter dig på flygplatsen och redan där känner du att en golfresa med Golf Plaisir är något mer än bara just en golfresa. Golfvärden  kommer att göra allt för att din resa ska bli så njutningsfull och minnesvärd som möjligt.

Vår personal arrangerar golftävlingar, intressanta utflykter, vinprovningar, stadsrundturer, middagsutflykter till en speciell restaurang och mycket, mycket mer. Givetvis förutom att alltid ordna de bästa möjliga starttiderna till dig!

Våra golfvärdar vet också oerhört mycket om just ”sina resmål”, och hjälper dig med allehanda information om hotell, golfbanor, starttider och vad resmålet har att erbjuda utöver golfen. Tveka inte att fråga dem!

Du kanske vill ha tips på en mysig restaurang för just den där speciella middagen? Eller kanske vilken nattklubb eller bar du bara måste besöka? Eller varför inte vart du ska bege dig om du plötsligt får ett svårartat anfall av shoppinglust? Tala med din golfvärd. Han eller hon kommer att hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi på Golf Plaisir försöker nämligen alltid överträffa dina förväntningar – för din resa är vårt arbete.