Under resan

Måltider och pension

Du hittar information om din pension du har bokat på din faktura som du erhöll vid bokningstillfället.

Självhushåll
I några paket och i Longstay är det möjligt att boka lägenhet i självhushåll. Det är svårt att beskriva en generell standard för matlagningsmöjligheter, men köken är främst anpassade för enklare matlagning. Vill du veta mer exakt vad som är tillgängligt på just ditt resmål, vänligen kontakta oss på info@golfplaisir.se eller 08-519 303 00.

Frukost
Om det inte står annat på din faktura är det frukostbuffé under 7 dagar.

Lunch och middag i pensionspaket
Varje resmål har sitt eget upplägg, vad gäller buffé, fasta menyer eller à la carte. Normalt framgår detta av fakturan, men skulle du vilja veta mer så vänligen kontakta oss på info@golfplaisir.se eller 08-519 303 00.

Halvpension består i de flesta fall av 7 frukostar och 5 middagar exklusive dryck. Vad som gäller för de olika golfresmålen står på hemsidan och mer detaljerad information får ni under välkomstmötet på plats av golfvärden.

Semi-All Inclusive

Detta är halvpension men det ingår dryck till middagen och i vissa fall även i baren mellan klockan 18:00-24:00.

All inclusive
All inclusive gäller endast på det hotell där man bor under vistelsen, ej utflykter, golfklubb eller på annan golfbana. Om ni skulle vara ute och spela golf under ordinarie öppettider för lunch, kan ni tyvärr inte få tillbaka några pengar för det. Observera att det ofta finns en särskild dryckesmeny för All Inclusive-gäster. Denna meny består oftast av lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. På de flesta All Inclusive-hotell ingår främst alkoholfri dryck och öl i minibaren på rummet.

Måltider och pension

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.