Under resan

Hotellrum och lägenheter

Hotellrum
Bilderna på hemsidan är ibland tagna med s k vidvinkelobjektiv vilket gör att hotell, pooler och rum kan framstå som större än i verkligheten. Tänk på att hotellen har rum även åt andra håll än vad som framgår av bilden och att alla rum inte ser likadana ut eller är lika stora. Vissa hotell har också fler byggnader än den/de som syns på bilden.

3-bäddsrum / extra säng
För det mesta går det alldeles utmärkt att sätta in en extrasäng på rummet. Extrabädden består oftast av en fällbar säng eller bäddbar soffa/fåtölj, vilket innebär en lägre komfort än en ordinarie säng. Rum och lägenheter är dessutom planerade för två personer, så du bör räkna med minskat utrymme med en extrasäng på plats. Extra sängen kan även vara något kortare än 2 meter.

Lägenheter
Lägenheterna är inte lika välutrustade som våra bostäder hemma. De utrustas normalt efter antalet ordinarie bäddar både vad gäller möblemang och husgeråd. Det är i allmänhet ovanligt att lägenheterna är utrustade med vad vi kallar vardagsrumsmöbler. Lakan och handdukar finns alltid att tillgå.

Köket lämpar sig i regel bara för enklare matlagning. Lägenheter som beskrivs ha enkel köksutrustning uppfyller respektive lands turistorganisations minimikrav, vilket innebär: ett glas, en kopp, en tallrik, en uppsättning bestick per person samt en kastrull, en stekpanna och en liten kaffepanna. Vissa lägenheter har en något utökad köksutrustning. Osthyvel, potatisskalare och kaffekokare hittar du dock endast i undantagsfall. Förbrukningsvaror som t ex rengöringsmedel, diskborste, toalettpapper och disktrasa ingår ej i resans pris. Både totalyta och planlösning kan variera mellan lägenheterna på ett och samma lägenhetshotell.

Hotellrum och lägenheter

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.