Inför resan

Golfbagsförsäkring

Försäkra dig mot försenad golfbag på flyget och även mot eventuella skador på eller stöld av golfklubborna under flygresan.

Golfsemestern är ofta årets höjdpunkt och något som man ser fram emot med tillförsikt. Förväntningarna är höga och längtan att spela golf är stor. Allt detta kan snabbt raseras om dina golfklubbor inte kommer med planet. Flygbolagens ersättning är i dessa fall låga och de ersätter bara för direkta utlägg.

Med golfbagsförsäkringen erhåller du en ersättning som motsvarar en dags övernattning vid missad speldag. För en veckoresa motsvarar detta 1/7 av resans pris exklusive försäkringar och skatter. Vi har även byggt in en skade-/stöldförsäkring upp till 30 000 kr vid skada eller stöld av golfklubborna på flyget. Flygbolagen ersätter normalt per incheckat kilo. Dagens klubbor kostar så pass mycket och väger så lite att ersättning blir löjligt låg och hemförsäkringen har ofta en självrisk som överskrider inköpsvärdet om det endast är en klubba som är skadad.

 

Fördelar med en golfbagsförsäkring
Om ditt plan landar före 14:00 får du ersättning motsvarande en dagsandel av resans pris för varje påbörjad 24-timmarsperiod som din golfbag är försenad.
Om ditt plan landar efter 14:00 och din golfbag inte anlänt senast kl 10:00 påföljande dag lämnas ersättning med en dagsandel för varje påbörjad 24-timmarsperiod som din golfbag anländer efter kl 10:00 påföljande dag.

 

Detta är en prisvärd och skräddarsydd försäkring för golfare som vi rekommenderar alla våra resenärer att teckna!

Priset är endast 195 kr/golfbag oavsett priset på er resa. Försäkringen går att teckna hela vägen fram till avresa.

Kontakta Golf Plaisirs säljavdelning på 08-519 303 00 eller info@golfplaisir.se för att lägga till din golfbagsförsäkring.

Golfbagsförsäkring

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.