Inför resan

Bokning av resan

Din golfresa bokar du antingen här på hemsidan, på vår bokningssida, eller via telefon med Golf Plaisirs säljavdelning på 08-519 303 00. Innan du bokar din resa är du viktigt att du tar del av våra resevillkor och all annan viktig information om ditt resmål och vad som ingår.

Om du är berättigad till en rabatt via någon kampanj kan du själv dra av denna genom att uppge kampanjkoden vid bokning online. Rabatten dras då direkt på din faktura. Observera att eventuell kampanjkod skall uppges vid bokningstillfället. Golf Plaisir har inte möjligheten att lägga in en rabatt efter att bokningen är bekräftad genom delinbetalningen.

Antal resenärer som reser till ett specifikt resmål en speciell avgång kan variera. Vissa resmål och avgångar kan kräva ett minimiantal (10 st) av gäster för att den ska genomföras.

Ibland finns önskemål om att t ex få bo på en viss våning eller i ett visst rum. Vi tar gärna emot dylika önskemål för att på så vis ge dig bästa möjliga resa. Vi kan dock aldrig garantera att önskemålen uppfylls, om det inte klart framgår att det är något som bokats och betalats av dig.

Bokning av resan

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.