Under resan

Golfvagnar och golfbilar

Golfvagnar finns att hyra på samtliga resmål. Har ni Kinbag bör ni vara medvetna om att om banan är blöt kan det vara förbjudet med vagn. Har ni en elvagn med litiumbatteri som ni har tänkt ta med rekommenderar vi er att ta kontakt med respektive flygbolag för att säkerställa att ni får ta med den.

Golfbilar finns att hyra på nästan alla destinationer. Priset kan variera kraftigt från 250 kr och uppåt per 18 hål. Har ni på grund av sjukdom krav på golfbil ska den förbokas vid bokningen. Det är golfklubben som avgör om golfbilar tillåts vid blött väder och Golf Plaisir ersätter inte för uteblivet spel om golfbil inte tillåtits på golfbanan.
Undrar du över exakt pris på golfvagn och golfbil eller vill förboka en golfbil kontakta oss på info@golfplaisir.se eller 08-519 303 00.

Golfvagnar och golfbilar

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.