Mora GK

28 aug

Välkomna till Mora GK och årets golftävling Golf Plaisir Resetouren. Vi hoppas att ni ska får en underbar golfdag och en härlig tävlingsupplevelse. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och även störst på golfresor till Spanien. Vinnarna kommer att spela finaltävlingen på ett av våra många spanska golfresmål. Lycka till och kom ihåg att vinna inte är allt, då det går att köpa en resa om man inte är den lycklige vinnaren och går till finalspelet i Spanien.

Speldatum

Lördagen den 28 augusti.

Startavgift

580 kr/lag + 200 kr tävlingsgreenfee/person om du ej är medlem i Mora GK.

Anmälan

Anmälan sker via Min Golf.

Logga in på Min Golf

Spelform

2-manna scramble med Svenska Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp.

Läs tävlingsvillkoren

Prisbord

Vinnande lag går vidare till slutspel på finalresan på någon av våra spanska golfresmål. På varje deltävling så delar vi ut pris till de lag som placerat sig 1 till 8 i respektive deltävling.

Närmast hål- och HIO-pris

På vår närmast hål-tävling kan man vinna en 3 års prenumeration av Golfbladet och ett presentkort på 1000 kr hos Golf Plaisir.

Att vara med på vår HIO-tävling är valfritt och kostar 75 kr per person som betalas på tävlingsdagen. HIO-priset är en golfresa till Meloneras Golf på Gran Canaria. Om ingen spelare gör HIO så vinner den som är närmast hål ett dussin golfbollar från Callaway.

Bästa lagklädsel

Vi kommer på varje deltävling välja ut minst ett lag som har bästa lagklädseln och efter att alla tävlingar är genomförda så har vi en omröstning på golfplaisir.se för att kora vinnarna. Vinnarna får en varsin uppsättning golfkläder av Callaway.

 

Mer om finalresan…

La Sella, Alicante

Golfbanan är designad av den tidigare Ryder Cup-kaptenen och majorvinnaren José-María Olazabal. Denna 27-hålsanläggning är vackert utlagd ligger vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia. Det 5-sjärniga boendet ligger direkt på golfbanan och skulle man tröttna på golfen så är det inte långt till charmiga Denia och Javeas fina stränder. I området runt La Sella är känt för sin matkultur och det är tätt mellan guide Michelin-restaurangerna.

I finalresan ingår följande:

  • Flyg
  • Flygplatstransfer
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • 5 heldagsgreenfee

Läs mer om La Sella

Mer om Mora GK

Vacker skogsbana nära Mora centrum, smal men relativt lättspelad. Fairways inramas av gles tallskog och en – oftast – förlåtande ruff. Eftersom banan ligger intill Dalälven och Orsasjön så är vattnet en naturlig del av banans layout.

 

Till klubbens hemsida