Barcelona Golf

Barcelona Golf Club

Spela golf strax utanför Barcelona!

Golf i Barcelona kanske är ett uttryck som myntas alldeles för sällan! Barcelona är kanske inte mest förknippat med golf för de flesta men i omgivningarna runt Kataloniens huvudstad finns det några riktigt bra golfbanor med likaledes bra boenden.

Med bara en kort transfer från Barcelonas flygplats hittar vi denna pärla med 18 + 9 hål i en vacker miljö med Montserratbergen i bakgrunden.

Fakta

Golfvärd Nej
Avstånd hotell 100m
Avstånd flygplats 43 km

Väder just nu

weather-icon24.5℃

Club de Golf Barcelona

Barcelona Golf har genomgått en facelift där man bland annat har ändrat grästyp för att ta emot bollen bättre, nu är det Bermuda på fairways. Masia Bach som den hette tidigare är José Maria Olazabals första egna skapelse och mäter 6 271 meter från backtee. Anläggningen har en bra range och träningsområde med puttinggreen, chipping area, bunker och en aproach green för wedgeträning.

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72 6095 5724 5408 5070
Hcp gräns 36
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign José Maria Olazábal

Hotel Barcelona Golf

Hotel Barcelona Golf är nyrenoverat precis innan pandemin och ligger 100 meter ifrån golfbanan. Hotellet är 4-stjärnigt och har bl a ett spa, gym och utomhuspool. Det finns 150 rum på hotellet och de är alla på 34 kvm. Samtliga rum har utsikt över golfbanan samt Montserratbergen i bakgrunden.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Nära klubbhuset och 25 minuter från Barcelona
Rum 150 rum som alla har dusch, badkar, wc, hårtork, safe och minibar
Faciliteter Utomhuspool, spa, gym, aktiviteter, restauranger och barer.
Wifi På hotellet finns trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Barcelona Golf

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.