Valle del Este

Följ med AC Golf på Gräppås GK till Alicante!

7 – 14 april, 2024

När ni åker med Golf Plaisir på en träningsresa är allt bokat i förväg och som gäst kan ni njuta av resmålet till fullo och fokusera på golfen och träningen under veckan. På flera resmål har vi förutom er egen tränare även en Golf Plaisir golfvärd på plats, men det är er egen Pro som är er huvudsakliga kontakt på resmålet. Er tränare kommer att informera mer om hur upplägg med träning och golf fungerar när ni är på plats på resmålet.

Valle del Este

En unik golfupplevelse

Valle del Este på Costa Almeria är en fulländad Golf Resort med en utmanande, omväxlande och spektakulär bana som närmsta granne. Här är det lätt att vara golfare och lätt att trivas. En fyrstjärnig Golf Resort med alla tänkbara faciliteter väntar på dig – bara en wedge från första tee! Skäm gärna bort dig själv med ett par behandlingar i hotellets trevliga spa.  

Fakta

Golfvärd Nej
Golf Academy Nej
Avstånd golfbana 0 m
Avstånd flygplats Alicante Airport, 190 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 19.995:-

Flyg Göteborg - Alicante t/r
Flygskatt
Transport av golfbag
Transfer flygplats - hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Valle del Este Golfresort
Halvpension (frukost och middagar)
5 greenfees på Valle del Este inkl. trolley
4 träningspass x 1,5 h inkl. bollar
9 hål coaching på banan

Enkelrumstillägg 3395:-

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon12.6℃

Valle del Este Golf Club

Naturen runt banan präglas av ökenlandskap i verklig Arizona-stil. Det är en fantastisk bana som kombinerar ökenbana och parkbana med gröna fairways i stark kontrast mot den mer karga naturen med kaktusar och allt. Banan är genomtänkt, utmanande och på sina ställen ganska svårspelad, speciellt sista nio hålen som är relativt kuperade och verkligt spektakulära då en ravin sträcker sig genom spelfältet. Golfbana på Valle del Este är inte någon extremt lång bana utan den är designad för att passa alla typer av spelare. Banan är extremt rolig, men tro inte att den är alldeles lätt. Du behöver inte vara proffs för att trivas, men du som slår rakt kommer garanterat att uppskatta din runda mer än den som hamnar ute i banans ”waste areas”.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Ökenbana
Banfakta Par 72, 5329 4882
Drivingrange Utslag från matta
HCP-gräns 54

Valle del Este Golf Hotel

Detta fräscha golfhotell ligger med utsikt över den fina och mycket uppskattade golfbanan Valle del Este. Hotellet är 4-stjärnigt och har alla faciliteter man kan tänka sig. Här kan man unna sig en tid på hotellets SPA, bada i utomhuspoolen, spela paddle tennis mm. För er som nöjer er med att aktivera er på golfbanan, rekommenderar vi en avkopplande stund i någon av hotellets serveringar och barer, kanske njuta av en kall öl i solen efter den trevliga golfrundan. Som gäst ingår halvpension under vistelsen. Rummen håller en hög klass och det är lätt att trivas här. Att det är en komplett golfresort understryks av en sådan detalj som att man kan ta hissen ner till klubbhuset. Hela anläggningen andas golf!

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Direkt på Valle del Estes golfbana
Rum 120 st. Alla rum med AC, safe, minibar m.m.
Faciliteter Utomhuspool (ej uppvärmd), spa med inomhuspool (avgift), gym, restauranger, barer m.m.
Wifi På hotellet finns trådlöst internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.