Portugal

Information till dig som ska resa till Madeira

Innan du reser till Madeira finns det viktig information att ta del av.

Ska du resa till Portugals fastland? Tänk då på att reglerna skiljer sig från Madeiras.

Klicka här för inreseregler till Portugals fastland

Uppdaterad: 10 februari, 2022

Inresekrav

Samtliga inresekrav är nu borttagna för alla turister som flyger direkt till Madeira. Du behöver alltså inte uppvisa några bevis för att du är vaccinerad eller har tillfrisknat från Covid-19 för att besöka Madeira. Det finns heller inga krav på att fylla i inreseformulär, det är dock fortfarande möjligt att göra detta frivilligt.

På plats på Madeira

För att kunna besöka restauranger, barer och liknande, klubbar, gym och sport-, kultur-, sociala eller fritidsaktiviteter på Madeira gäller följande:

  • De som har påbörjat eller avslutat vaccinationsprogrammet eller har ett återhämtningsintyg kommer att uppmanas att uppvisa det.
  • De som inte har ett påbörjat sitt vaccinationsprogram eller har ett återhämtningsintyg ska på egen bekostnad visa upp ett covid-19-test, med negativt resultat, utfört under de senaste sju dagarna. Detta gäller alla som är över 5 år.

Inreseformulär

Samtliga resenärer har möjlighet att fylla i ett inreseformulär, Madeira Traveler Registration, mellan 48 och 12 timmar innan avresan. Alla från och med 12 år ska då ha varsitt formulär. Barn 0-11 år kan tas med på en av föräldrarnas formulär. Efter att formuläret är ifyllt får du en QR-kod som ska visas upp vid avreseflygplatsen samt vid ankomst. Om du inte har ett ifyllt formulär och en QR-kod vid avresan behöver du fylla i detta vid ankomst till Madeira men för att undvika köer och lång väntetid på flygplatsen rekommenderas att du gör det innan avresan.

Länk till formuläret

Så här fyller du i formuläret

Adresser till våra hotell på Madeira

I inreseformuläret ska du fylla i adressen till ditt hotell. Nedan kan du hitta aktuella adresser.

 

Madeira

Hotel Vila Galé Santa Cruz

R. De São Fernando 5
9100-173 Santa Cruz
Portugal

Madeira

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.