Vilket land ska du flyga till?

Information till dig som ska resa till Portugal

Från och med 7 februari 2022 räcker det med att uppvisa ett intyg på att du är fullt vaccinerad (minst två doser). Andra vaccindosen ska vara tagen minst 14 dagar för inresa till Portugal.

Ska du resa till Madeira? Tänk då på att Madeiras regler skiljer sig från övriga Portugals.

Klicka här för inreseregler till Madeira


 

Uppdaterad: 9 februari, 2022

Inresekrav

Från och med 7 februari 2022 räcker det med att uppvisa ett intyg på att du är fullt vaccinerad (minst två doser). Andra vaccindosen sak varit tagen minst 14 dagar för inresa med flyg eller landsväg till Portugals fastland. Undantag  gäller för barn under 12 år.

Om du inte är fullt vaccinerad gäller detta:

  • Du ska kunna visa upp ett negativt PCR-test gjort inom 72 timmar före ombordstigning.

eller

  • Ett negativt antigentest utfört inom 24 timmar före ombordstigning.

 

För att komma in i Portugal måste man även fylla i ett inresetillstånd, ett så kallat ”Passenger locator card”.  Vi rekommenderar att man även har med sig sitt covidbevis då det kan krävas för att besöka butiker och restauranger.

Covid-test i Stockholm

Vi kan, tack vare vårt systerbolag Apollo, erbjuda dig ett PCR-test inklusive reseintyg innan avresa där Golf Plaisir/Apollo står för den största kostnaden och du betalar endast 500 kronor per test vid testtillfället. Detta gäller för resor med avresa till och med 30 april 2022. Värdet på ett PCR-test är för närvarande cirka 2000 kronor. Erbjudandet gäller dig som har bokat en golfresa, med flyg och hotell kombinerat. Vår samarbetspartner Vårdkuriren utför för närvarande PCR-tester i provtagningslokaler i Stockholm. Du väljer själv tid för provtagning och är själv ansvarig för att boka in testet inom den tidsram som krävs. Vi rekommenderar att du tar testet 1-2 dagar innan avresa. Du får självklart göra ett PCR-test hos någon annan leverantör än vår partner om det passar dig och ditt sällskap bättre, men då får ni själva stå för hela kostnaden. Läs mer om vad som gäller för det landet du ska resa till under fliken för respektive land.

Klicka här för att boka tid hos Vårdkuriren

 

Covid-test i andra delar av Sverige

Vi erbjuder även dig som bor på annan ort än Stockholm ett PCR-test inklusive reseintyg innan avresa där Golf Plaisir/Apollo står för den största kostnaden och du betalar från 500 kronor per test vid testtillfället. Detta gäller för resor med avresa till och med 30 april 2022. Värdet på ett PCR-test är för närvarande cirka 2000 kronor. Erbjudandet gäller dig som har bokat en golfresa, med flyg och hotell kombinerat. Vår samarbetspartner Expresscare utför för närvarande PCR-tester i 19 städer runt om i landet, bland annat i Göteborg och Malmö. Du väljer själv tid för provtagning och är själv ansvarig för att boka in testet inom den tidsram som krävs. Vi rekommenderar att du tar testet 1-2 dagar innan avresa. Du får självklart göra ett PCR-test hos någon annan leverantör än vår partner om det passar dig och ditt sällskap bättre, men då får ni själva stå för hela kostnaden.

Klicka här för att boka tid hos Expresscare

Inresetillstånd

För att komma in i Portugal måste man fylla i ett inresetillstånd, ett så kallat ”Passenger locator card”. Detta fyller man i efter incheckningen och före ombordstigningen på flyget. Alla resenärer i sällskapet oavsett ålder måste fylla i inresetillståndet.

  • Formuläret kan fyllas i på mobilen

Klicka här för att fylla i inreseformuläret till Portugal

 

Du som resenär är själv ansvarig för att du har fyllt i inresetillståndet på korrekt sätt mellan 48 och 12 timmar innan avresan. Om du inte har erhållit ett sittplatsnummer ombord på förhand går det bra att skriva 1A, 1B osv.

Adresser till våra hotell i Portugal

I inreseformuläret ska du fylla i adressen till ditt hotell. Nedan kan du hitta aktuella adresser.

Algarve

Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel

Morgadinhos, Vilamoura City Center
Vilamoura, 8125-307
Portugal


Dom Pedro Marina

Avenida Tivoli Lote H4
8125-410 Algarve
Portugal


The Prime Energizer

R. de Ceuta 4
8900-435 Monte Gordo
Portugal


Morgado Golf Hotel

Morgado do Reguengo Resort
8501-912 Portimão
Portugal


Palmares /TiLagos

R. Nova da Aldeia 22
8600-722 Lagos
Portugal

Lissabon

Aroeira Lisbon Hotel

Av. Pinhal da Aroeira 1
Aroeira, 2820-112
Portugal


Marriott Praia D’El Rey Golf & Beach Resort

Avenida D. Inês De Castro N°1 – Vale De Janelas
Obidos, 2510-451
Portugal


Montado Golf Hotel

Urbanização do Campo de Golfe do Montado, Lote 1,
2950-051 Palmela
Portugal

Dolce Camporeal
Rua do Campo
Turcifal, Torres Vedras 2565-770
Portugal

Oitavos Golf Hotel
R. de Oitavos
2750-374 Cascais
Portugal

Portugal

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.