Vilket land ska du flyga till?

Information till dig som ska resa till Marocko

Här kan du läsa om vilka dokument som krävs för inresa till Marocko.

Uppdaterat: 28 februari, 2022

Krav för inresa till Marocko

Marocko kräver att alla personer från och med 12 år kan uppvisa nedan bevis/intyg redan på avreseflygplatsen:

  • Negativt PCR-test inklusive reseintyg på engelska som är max 48 timmar gammalt vid avresa till Marocko. Observera att du måste skriva ut ditt testresultat och ta med i pappersform. Vi rekommenderar att du bokar PCR-test hos någon av våra samarbetspartners, Vårdkuriren om du reser från Stockholm och Expresscare om du reser från Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Ni behöver visa upp färdhandlingen av oss som vi skickat till er per mejl när ni tar testet för att få priset på 500:- per test vid testtillfället.
  • Giltigt Covid-pass

Det är inte möjligt att resa in i Marocko på enbart vaccinationsbevis eller bevis om immunitet.

Covid-test i Stockholm

Vi kan, tack vare vårt systerbolag Apollo, erbjuda dig ett PCR-test inklusive reseintyg innan avresa där Golf Plaisir/Apollo står för den största kostnaden och du betalar endast 500 kronor per test vid testtillfället. Detta gäller för resor med avresa till och med 30 april 2022. Värdet på ett PCR-test är för närvarande cirka 2000 kronor. Erbjudandet gäller dig som har bokat en golfresa, med flyg och hotell kombinerat. Vår samarbetspartner Vårdkuriren utför för närvarande PCR-tester i provtagningslokaler i Stockholm. Du väljer själv tid för provtagning och är själv ansvarig för att boka in testet inom den tidsram som krävs. Vi rekommenderar att du tar testet 1-2 dagar innan avresa. Du får självklart göra ett PCR-test hos någon annan leverantör än vår partner om det passar dig och ditt sällskap bättre, men då får ni själva stå för hela kostnaden. Läs mer om vad som gäller för det landet du ska resa till under fliken för respektive land.

Klicka här för att boka tid hos Vårdkuriren

 

Covid-test i andra delar av Sverige

Vi erbjuder även dig som bor på annan ort än Stockholm ett PCR-test inklusive reseintyg innan avresa där Golf Plaisir/Apollo står för den största kostnaden och du betalar från 500 kronor per test vid testtillfället. Detta gäller för resor med avresa till och med 30 april 2022. Värdet på ett PCR-test är för närvarande cirka 2000 kronor. Erbjudandet gäller dig som har bokat en golfresa, med flyg och hotell kombinerat. Vår samarbetspartner Expresscare utför för närvarande PCR-tester i 19 städer runt om i landet, bland annat i Göteborg och Malmö. Du väljer själv tid för provtagning och är själv ansvarig för att boka in testet inom den tidsram som krävs. Vi rekommenderar att du tar testet 1-2 dagar innan avresa. Du får självklart göra ett PCR-test hos någon annan leverantör än vår partner om det passar dig och ditt sällskap bättre, men då får ni själva stå för hela kostnaden.

Klicka här för att boka tid hos Expresscare

Inreseformulär för resor till Marocko

Innan ni kliver på flyget måste ni fylla I en hälsodeklaration och skriva ut på papper. Ni ska fylla i flygnumret som är på den sträckan som ni landar i Marocko med. Vänligen se information på flygbiljett.

Ladda ner inreseformuläret här

Adresser till våra hotell i Marocko

I inreseformuläret ska du fylla i adressen till ditt hotell. Nedan kan du hitta aktuella adresser.

Casablanca

Mazagan Beach & Golf Resort

Km 10, Route de Casablanca
El Jadida 24000
Marocko

Telefon: +212 5233-88000

Marocko

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.